Tarih: 02.08.2013 09:27

KAYMAKAMLARINI GÖZ YAŞI İLE UĞURLADILAR.

Facebook Twitter Linked-in

 

Malatyanın'nın Kuluncak ilçesine atanan Çamlıhemşin Kaymakamı Sayın Hasan Gündoğdu'ya veda yemeği düzenlendi.

Çamlıhemşin ilçesinin sevilen Kaymakamı Hasan Gündoğdu yeni görev yeri olan Kuluncak'a gitmeden önce Çamlıhemşin halkı ile adeta göz yaşları ile uğurlandı.Adına verilen İftar ve Veda yemeklerinden sonra bu kez ilçe halkıyla tek tek vedalaşıp heklallık dileyen Çamlıhemşinin bu sevilen Kaymakamı'na bizde kaçkar53.com olarak yeni görevinde başarılar diliyoruz.


KAYMAKAMIMIZA  VEDA YEMEĞİ


Çamlıhemşin Kaymakamlığı tarafından 30 Temmuz 2013 Salı günü Ayder Kaçkar Resort Hotel’de ilçemizdeki görev süresini tamamlayan Kaymakamımız Sayın Hasan GÜNDOĞDU onuruna verilen iftar yemeğine başta İlimiz Vali Yardımcısı Mehmet ÖZER, Ardeşen Kaymakamı İlyas MEMİŞ, Derepazarı Kaymakamı Tunahan ÇİL, Fındıklı Kaymakamı Enver YILMAZ, Hemşin Kaymakamı Faruk ERDEM, Pazar Kaymakamı Selçuk ASLAN, Eski Rize Üniversitesi Rektörü Nazmi Turan OKUMUŞOĞLU, Pazar Bölge Adliyesinde görevli hakim ve başsavcımız, olmak üzere ilçedeki çeşitli kurum ve kuruluşların müdürleri, daire amirleri, köy ve mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının ve siyasi partilerin temsilcileri, kaymakamlık personeli ile yöreden vatandaşlar katıldı.

 Kaymakamlık personeli adına konuşma yapan Mustafa UZUN konuşmasında çok değerli bir kaymakamımızın bizlerden ayrılma hüznünü ve ülkemizin değişik yerlerinde güzel hizmetlerde bulunacağından ötürü sevinci aynı anda yaşadığını belirtti.

Geldiği günden itibaren ilçemizin çehresini değiştirmeye yönelik hedefler koyduğunu ve bu hedeflere ulaşma noktasında proje üstüne proje üreterek adım adım amaçlarına ulaştıklarını açıkladı. Bu doğrultuda Hükümet Konağının bakım ve onarımını yaptırarak yöresel mimariye uygun hale getirdiğini, Zirkale, Zilkale-Çat Grup Yolu, Zilkale Konserleri, Kaymakamlık Lojmanı Projesi, Tar Deresi Yürüyüş Yolu Projesi gibi saymakla bitiremeyeceği çeşitli çalışmalarla ilçemiz turizmine yeni değerler kazandıran Kaymakamımız Sayın Hasan GÜNDOĞDU’ya minnettar olduklarını dile getirdi.

Ayrıca gece-gündüz mesai kavramı gözetmeksizin uyum içinde çalıştıklarını, hakkaniyetli ve adaletli olmaya azami özen gösterdiklerini doğru neyse onu yapmaya çalıştıklarını belirtti. Sayın kaymakamımızı hüzünlü bir şekilde uğurlarken ilçemize yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkürlerimizi sunup kapımızın ve gönlümüzün sayın kaymakamımıza her zaman açık olduğunu vurgulayarak yeni görev yerinde başarı temennisinde bulunarak konuşmasına son verdi.


Kaymakamımız Sayın Hasan GÜNDOĞDU konuşmasında; öncelikle geceyi onurlandıran misafirlerine teşriflerinden dolayı teşekkür etti. Biz kaymakamlar her zaman gurbette ailelerimizden uzakta vatanımızın hiç tanımadığımız ilçelerinde yorulmak bilmeksizin görevimizi yaparken belki de vefat etsek bir metrekare toprağı bile nasip olmayacak köşelerde hizmet etmekten şahsım adıma mutluluk duyuyorum. İlçem adına yapmış olduğum çalışmaların haklı gururunu yaşıyorum. Çamlıhemşin gelişme ve kalkınma potansiyeli olan bir ilçemiz önemli olan buna gönülden inanıp çalışmak dedi. Çamlıhemşin sevdalısı olarak aranızdan ayrılmak bir ayrıcalıktır diyerek konuşmasına son verdi.

Ardeşen Kaymakamı Sayın İlyas MEMİŞ gecede yaptığı konuşmasında Kaymakam Sayın Hasan GÜNDOĞDU’nun Çamlıhemşin ilçesinde yapmış olduğu çalışmalara yakından şahit olduklarını ve takdirle karşıladıklarını belirterek meslek hayatı boyunca başarılı çalışmalarının bundan sonra da devam etmesi temennisinde bulundu. Ayrıca şiir sevdalısı Ardeşen Kaymakamımız Sayın İlyas MEMİŞ şiirlerini yakınen paylaşmış olduğu Çamlıhemşin Kaymakamımız Sayın Hasan GÜNDOĞDU onuruna “Sabırlı Sükut” isimli şiirini konuklardan gelen istek üzerine okuyarak geceye renk kattı.

Veda Gecesi Kaymakamımız Sayın Hasan GÜNDOĞDU’ya sunulan plaket ve hediye töreni ile sona erdi.


ÇAMLIHEMŞİN KAYMAKAMLIĞI’NDAN İFTAR YEMEĞİ
Çamlıhemşin Kaymakamlığı tarafından 18 Temmuz 2013 Perşembe günü Yeşil Vadi Restorantta  verilen iftar yemeğine başta Kaymakamımız Sayın Hasan GÜNDOĞDU olmak üzere ilçedeki çeşitli kurum ve kuruluşların müdürleri, daire amirleri, köy ve mahalle muhtarları, kaymakamlık personeli ile bazı vatandaşlar katıldı.

Kaymakamımız Sayın Hasan GÜNDOĞDU konuşmasında; ramazan ayının bereketini, birlikteliğini ve muhabbetini aynı iftar sofrası etrafında Çamlıhemşinlilerle paylaşmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

Ayrıca komşuluk ilişkileri içerisinde iftar sofrasında zengin fakir ayırt etmeksizin misafir ağırlamanın öneminden bahsetti. Çamlıhemşinin her kesiminden insanın bu sofra etrafında beraber olduğu gibi Çamlıhemşinin gelişmesi ve kalkınması adına da bir olacaklarına gönülden inandığını ifade etti. İftar yemeğine katılan herkese teşekkürlerini ileterek konuşmasına son verdi.


Çamlıhemşin Kaymakamı Hasan Gündoğdu ilçe esnafı ile vedalaştı.

İçişleri Bakanlığının 2013/463 karar sayılı ve 21 Temmuz 2013 tarih Resmi Gazetede yayınlanan atama kararıyla Çamlıhemşin'de ki görev süresini tamamlayan ilçe' nin sevilen Kaymakamı Hasan Gündoğdu ilçe halkı ile vedalaştı.

  
İlçedeki esnaflara veda ziyaretinde bulunan Gündoğdu'ya,  İlçe Jandarma Komutanı Cevdet Yaman, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sadık Arslan ve İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Abdullah Yağcı ile birlikte Çamlıhemşin ilçe merkezinde faaliyette bulunan esnafları işyerlerinde tek tek ziyaret ederek esnaflardan helallık alarak vedalaştı.
  
Çamlıhemşin Kaymakamı Sayın Hasan Gündoğdu esnaflara işlerinde kolaylıklar hayırlı kazançlar dileyerek her şeyin gönüllerince olması temennisinde bulunurken duygusal anlar yaşandı. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —