Kaymakam İnam'dan Şehit ailesine ziyaret

Pazar Kaymakamı Hamza İnam'dan Şehit Turgay Bal'ın Ailesine Ziyaret

TEFEKKÜR 4.09.2024 21:15:00 372 0
Kaymakam İnam

Pazar Kaymakamı Hamza İnam'dan Şehit Turgay Bal'ın Ailesine Ziyaret

Pazar Kaymakamlığı görevine yeni atanan Hamza İnam, göreve başlamasının ardından gerçekleştirdiği bir dizi tanışma ve dayanışma ziyaretleri kapsamında, eşi Betül İnam ile birlikte 1996 yılında Şırnak'ta teröristlerin düzenlediği saldırıda şehit olan Turgay Bal'ın ailesini ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Kaymakam Hamza İnam'a, eşi Betül İnam Hanımefendi ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nadide Özçelik eşlik etti. Şehidin ailesiyle bir araya gelen heyet, ailenin acısını paylaştıklarını belirterek, şehitlerin hatıralarının yaşatılması ve ailelerinin her zaman yanlarında olduklarının altını çizdi.

Yapılan açıklamada, "Kaymakamımız Sayın Hamza İnam ve eşi Betül İnam Hanımefendi ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nadide Özçelik, 1996 yılında Şırnak’ta teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan, Şehit Turgay Bal’ın ailesine ziyarette bulunmuşlardır" ifadelerine yer verildi.

Ziyaretin ardından Kaymakam İnam, şehidin ailesiyle yakından ilgilenerek onların dilek ve taleplerini dinledi. Aileye devletin her zaman yanlarında olduğunu bir kez daha hatırlatan Kaymakam İnam, şehidin aziz hatırası önünde saygıyla eğildiklerini ifade etti.

ER TURGAY BAL; 1/95. İç Güvenlik Piyade Taburu 2. İç Güvenlik Piyade Bölük Komutanlığı/Şırnak emrinde askerlik hizmetini ifa ederken, 22.02.1996 tarihinde Şırnak/Güçlükonak Taşkonak Vatantepe Mevkiinde, nöbetini bitirip üs bölgesine dönüş için hazırlık esnasında yanındaki diğer asker arkadaşının elinde bulunan el bombasının patlaması sonucu şehit olmuştur.


Anahtar Kelimeler: Kaymakam ' Şehit ailesine ziyaret
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI