Kaymakam Hamza İnam'dan Basına İade-i Ziyaret

Kaymakam Hamza İnam'dan Basına İade-i Ziyaret

PAZAR-RİZE 3.10.2024 14:39:00 180 0
Kaymakam Hamza İnam

Rize'nin Pazar ilçesine kısa bir süre önce atanan Kaymakam Hamza İnam, yerel ve ulusal basın temsilcilerine yönelik dönüş-i ziyaretlerde bulunarak bölgedeki medya çalışmaları hakkında bilgi aldı. 

İlçede faaliyet gösteren kaçkar53.com ve DHA Haber bürosunu ziyarette, Kaymakam İnam'a Gazeteci Abdullah Uzun ev sahipliği yaptı.

Kaymakam İnam, ziyarette yerel basın mensuplarıyla bir araya gelerek Pazar ilçesinin medya incelemeleri ve basın alışverişleri üzerine görüş alışverişinde bulundu. İade-i ziyaret kapsamında, basın temsilcilerinin çalışmaları ve ilçede neler yapılabileceği değerlendirildi.

Bu ziyaret, ilçedeki medyanın güçlenmesine yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi. Kaymakam İnam, basın mensuplarının bölgedeki önemli haber kaynaklarının olduğunu vurgulayarak, ilçelerin bilgilendirilmesi konusunda basın ile daha yakın iş birliği içinde olunması gerektiğini belirtti.

Ziyaret, ilçede basının öneminin bilinirliği artırılırken, yerel medya ile kamu kurumları arasında daha da pekişmesi adına olumlu bir girişim oldu.


Anahtar Kelimeler: Kaymakam Hamza ' Basına - Ziyaret
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI