Kaymakam Hamza İnam, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Kaymakam Hamza İnam, Muhtarlarla Bir Araya Geldi.

PAZAR-RİZE 16.09.2024 18:19:00 221 0
Kaymakam Hamza İnam, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Kaymakam Hamza İnam, Muhtarlarla Bir Araya Geldi.

Rize'nin Pazar ilçesine yeni atanan Kaymakam Hamza İnam, göreve başlar başlamaz ilçenin sorunlarıyla yakından ilgilenmeye devam ediyor. Hem iadeyi ziyaretler gerçekleştiren hem de sorunların çözümü noktasında çalışmalar başlatan Kaymakam İnam, bu kapsamda ilçedeki köy ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Pazar ilçesinde faaliyet gösteren Muhtarlar Derneği'ni ziyaret eden İnam, muhtarların taleplerini birebir dinleyerek çözüm önerileri üzerinde istişarelerde bulundu. Toplantıda muhtarların dile getirdiği sorunlar ve talepler doğrultusunda gerekli çalışmaların vatandaşların desteğiyle en kısa sürede başlayacağını belirten İnam, bu süreçte planlanan projelerin denetim ve takibinin titizlikle yapılacağını vurguladı.

Kaymakam İnam, yaptığı açıklamada, "İlçemizin sorunlarını yerinde tespit ederek muhtarlarımızla birlikte çözümler üretmek öncelikli hedefimizdir. Vatandaşlarımızın desteğiyle, hep birlikte ilçemizi daha iyi bir noktaya taşıyacağız," dedi.

Muhtarlar ise Kaymakam İnam’a, sorunlarıyla yakından ilgilenmesi ve çözüm odaklı yaklaşımı dolayısıyla teşekkürlerini ilettiler.


Anahtar Kelimeler: Kaymakam Hamza Muhtarlarla Araya Geldi
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI