KARADENİZ BÖYLE DAHA GÜZEL.

Doğu Karadeniz’in önemli destinasyonlarının 360 derece panoramik sanal turu ve kısa filmleri, hava çekimleri yapılarak, sanal tur ve kısa filmlerle Türkçe, İngilizce, Rusça ve Arapça olmak üzere 4 dilde web sitesi ve DVD hazırlandı.

KÜLTÜR 17.12.2013 15:07:07 75 1
KARADENİZ BÖYLE DAHA GÜZEL.





Karadeniz’e bir de böyle bakın

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından desteklenen “Turizmde Bölge Potansiyelinin Harekete Geçirilmesine Yönelik Mali Destek Programı” kapsamında TTSO tarafından hazırlanan “Her Yönüyle Karadeniz” projesinde, bölge illerinin önemli destinasyonlarının 360 derece panoramik sanal turu ve kısa filmleri çekildi.

Yaklaşık 2 yıllık bir çalışma sonunda tamamlanan proje kapsamında Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize ve Trabzon’un önemli vadi ve turizm potansiyeline sahip destinasyon bölgelerinin havadan fotoğrafları çekildi.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, yaptığı açıklamada, uluslararası düzeydeki yaygın turizm hareketinin, bir tür sanayi haline geldiğini ifade ederek, “Kalkınmayı tetikleyen sektörlerinden biri olan turizm, iş hacmini geliştiren, gelir yaratan, istihdam alanları açan, sosyal ve kültürel hayat ile toplumsal gelişmeyi etkileyen bir nitelik kazanmıştır. Bu nitelik, dünyada turizme yönelik bölgesel ilgiyi de arttırmıştır” dedi.taka 

Anahtar Kelimeler:
Ali Akyılsız.
17.12.2013 15:43:23
nefis olmuş..

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI