Tarih: 04.07.2013 11:46

KANO'DA RİZE DAMGASI

Facebook Twitter Linked-in




2011 yılında kurulan Gündoğdu Su Sporları Kulübü İstanbul’dan getirdiği antrenör Adnan ilhan ile birlikte kısa sürede Türkiye genelinde büyük başarılara imza attı.

Gündoğdu Su Sporları Kulübü, minikler, yıldızlar ve gençlerde Türkiye şampiyonları çıkardı, Akdeniz Olimpiyatlarına sporcu gönderdi.
Gündoğdu Su Sporları Kulübü Başkanı Bilgin Kopuz, 50 dolayında sporcuları ile kısa sürede büyük başarılar elde ettiklerini belirterek Adana’da yapılacak olan şampiyonaya çok iyi hazırlandıklarını ve iyi dereceler ile Rize’ye döneceklerine inandıklarını söyledi. Rize’nin adını su sporlarında önce Türkiye ardından dünyaya duyurmayı hedeflediklerini belirten Kopuz, “Bu yönde 2 yılda önemli mesafe kat ettik. Daha büyük başarılar elde etmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

Gençlik Spor Kulübü sorumlusu Adnan Bağdatlı’da şampiyonada başarılı olacaklarına inandıklarını ve Rize’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. 

Açıklamaların ardından sporcu kafileri, teknik heyet ve yöneticiler ile sporcuların aileleri birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —