KALKAVAN 'ELEŞTİRİLERE AÇIĞIZ'

Rize Hepimizin Adresidir…

PAZARSPOR-RİZESPOR 3.02.2014 19:42:42 108 0
KALKAVAN

Ç.Rize Gençlik ve Spor Kulübü Derneği 82. Olağan Mali Genel Kurul  Toplantısı yapıldı.

Ç.Rizespor Kulüb Başkanlığı Tarafından düzenlenen  82. Olağan Mali Genel Kurul  Toplantısı İsmail Kahraman Kültür Merkezinde  gerçekleştirildi.

 Toplantıya, , Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Ç. Rizespor Yönetici statüsünde;  Başkan Metin Kalkavan, Yönetim Kurulu Üyesi Halim Mete, Delegeler ve Rizeliler katıldı.

Toplantı Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlarken, Açılış ve Yoklama Divan Başkanı Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı tarafından yapıldı. Dilek ve Temenniler bölümü programın başına oy birliği ile alındı.

ELEŞTİRİ BAŞARI GETİRİR…

 Açılış Konuşmasını Yönetim Kurulu Üyesi Halim Mete yaptı. Mete eleştirilerin Rize ve Ç.Rizespor’a hiç şüphesiz başarı getireceğine inandığını söyledi. Futbol dışı faaliyetleri yapamadıklarını ancak, yapımı devam eden yüzme havuzu ve spor tesislerinin açılışı ile bu eksikliklerini de gidereceklerini söyledi.

KALICI VE DEVAMLI GELİR GETİREN YATIRIMLAR OLMALI…

Divan Başkanı, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ise, “Çaykur Rizespor Kulübüne  Rize’de devamlı gelir sağlayabilecek yatırımların gerçekleştirilmesine,  hep beraber oturup çözümler üretmeliyiz dedi.

BU ADRES HEPİMİZİN ADRESİDİR…

Toplantı da konuşan  Kulüb Başkanı Metin Kalkavan ise, Toplantının öncelikle ülkemize ve Rize mize hayırlı olmasını diledi. Kalkavan,”Belediye Başkanımızın söylediği  gibi devamlı gelir getiren yatırımların kazandırılmasının önemli olduğunu söyledi. Beş yıldır görevde olduğunu  Onyıldır da bonservis bedelini ödemeye çalıştığını söyleyen Kalkavan, Rize nin ve Rizespor’un dişli lerinin birer parçası olmalıyız dedi. Öncelikle birbirimizin görüş ve önerilerine aldığımız kararlara saygı duymalı her zaman Pozitif bir yaklaşımla hem karşımızdakine hemde takımımıza sahip çıkmalıyız dedi. Birçok Rizeli iş adamı elli yıllı aşkın bir süredir bu takımda görev almış bizde 2004 den beri bu mücadelenin içerisinde iyi yada kötü mücadelemizi veriyoruz, çünkü “Rize hepimizin adresidir” dedi. Küçük bir şehir olmamıza rağmen Süper ligde Türkiye de dönem dönem yıllarca başarı ile mücadele etmiş sayılı takımlar arasındayız diyerek sözlerini tamamladı.

Toplantı  Divan Başkanlığını yapan Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’ya Kulüp Başkanı Metin Kalkavan Ve Halim Mete tarafından verilen plaket takdimi ile sona erdi.

    

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI