Kaçkarları tura, 2 Rus motorcuda katıldı

Rizeli Motosiklet tutkunları hafta sonu Rusya’dan gelen iki arkadaşlarıyla birlikte Kaçkarları 180 derece turnike yaptılar.

GÜNDEM 9.10.2023 11:15:57 208 0
Kaçkarları tura, 2 Rus motorcuda katıldı

Bölgede sadece ENDURO53 kulübünün düzenlemiş olduğu Kaçkar zirvelerine motosiklet gezisi bu haftada farklı ROTA ile devam etti.

ENDURO 53 derneğinin kurucusu ve başkanı olan Ardeşenli Mustafa Canca ve beraberindekiler hafta sonu gezisine bu kez iki Rus motosikletçide katıldı.

Gezi ile ilgili açıklama yapan Mustafa Canca, Ardeşen’den başladığımız bu zorlu parkuru Fırtına Vadisi,Zilkale ve Çiçekli yayla ile devam ettik” dedi.

Canca, toplamda 150 kilometre yolu 4 arkadaşıyla birlikte kat ettiklerini söyleyerek açıklamasında şu ifadelere yer verdi. “ 2 Rus arkadaşımız İlyakov ile Serger’inde katıldığı bu zorlu parkura, Ardeşen’den Mustafa Demirbaş ile Fatih Kulaber ’de dahil oldu”

Çiçekli Yayla’yı aşarak Tatos göllerine, oradan Verçenik Kapılı Göllere, Çimil Cio gölü, Cimil Salar gölünden, Verçenik Çermeşk gölünden turnike yapıp, Başköy’e indiklerini söyleyen Mustafa Canca, 'toplamda 150 km yol kat ettik. Bazı bölgelerde Kar üzerinde motor sürdük. Sonunda ufak tefek olumsuzluklardan sonra tekrar geriye dönüş yaptık” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI