Kaçkarlarda macera arayan gençler

Kaçkarlarda macera arayan gençler

YAYLALARIMIZ 15.10.2019 09:16:27 205 0
Kaçkarlarda macera arayan gençler

Ethem Kulaberoğlu Ardeşen’den iki arkadaşı ile birlikte yola çıkarak Kaçkarlarda 2730 Rakımlı Avusor gölüne ulaştılar.

Dört mevsimin en güzelinin yaşandığı ülkemiz hem tarihi hem de doğallığıyla adeta bir cennet. Her biri birbirinden güzel, kendine has özellikler taşıyan, Kaçkarları görmek için dağ yürüyüşü yapanlar ve Off-Rord tarzı spor yapanlar rotası asfalt olmayan yollarda Karadeniz’in yeşillikler içerisindeki yaylalarına doğru uzanıyorlar.

Motosiklet düşkünü 2 kafadar maceracılar, Rize Ardeşen merkezden başlayan rotayı takip ederek, sahil yolundan tehlikeli virajlarda yol alarak Çamlıhemşin üzerinden Avusor yaylasına ulaştılar.

Ethem Kulaberoğlu “Gezilerimizde yaylanın temiz havasını soluyup yeşilin muhteşem renkleri arasında ruhumuzu ve bedenimizi dinlendiriyoruz. İlk defa gelenler bu zamana kadar niye gelmediklerini söylüyorlar. Beklediklerinin üzerinde bir güzellik görüyorlar. Dağların en tepesinde, bulutların bile üzerinde olup güneşin batışını seyretmek hayatta kaç kere olur. Bunu daha fazla ertelemeden yapın derim.” dedi.

Bu rota için deneyim ve araziye uygun motosiklet şart” olduğunu söyleyen Kulaberoğlu “ biz bu etkinliği macera için yapıyoruz. Rize yaylalarını hafta sonları motorlarımızla gezmeye çalışıyoruz. Daha çok gidilecek mekanlar var” dedi.

Ethem Kulaberoğlu, bu işin zevki yanında tehlikesi de var. Mutlaka bunlara dikkat edilmesi gerekir. Yoksa sonucunu hayatınız ile ödeyebilirsiniz” diyerek sözlerini tamamladı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI