KABOTAJ VE DENİZCİLİK BAYRAMI TÖRENLERLE KUTLANDI

KABOTAJ VE DENİZCİLİK BAYRAMI TÖRENLERLE KUTLANDI

TRABZON-ARTVİN 1.07.2019 13:12:00 117 0
KABOTAJ VE DENİZCİLİK BAYRAMI TÖRENLERLE KUTLANDI

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa’da 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Belediye parkında bulunan Atatürk anıtında düzenlenen Çelenk Koyma töreni ile kutlandı.

Belediye parkında bulunan Atatürk anıtı önünde düzenlendi. Hopa Liman Başkanlığı, Deniz Ticaret Odası Hopa temsilciliği ve HOPAPORT adına Atatürk anıtına çelenklerini koydular. Atatürk ve Deniz şehitleri için saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşının okunması sonrası buradaki tören sona erdi. Denizcilik ve Kabotaj Bayramı'nın 93. yıl kutlamalarına Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, Garnizon Komutanı Üsteğmen Emre Eriş, Sahil Güvenlik 307 Bot Komutanı Üsteğmen Can Çakıcı, Liman Başkanı Muammer Merev, DTO Temsilcisi Tekin Ataselim, HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer, Hopa Muharip Gaziler Derneği Başkanı Şükrü Akbıyık, Siyasi partiler İlçe Başkanları. Kurum temsilcileri ve vatandaşlar katıldılar.

Etkinliklerin ikinci bölümü ayni gün Saat 16.00’da HOPAPORT Tahıl Terminali Rıhtımında Deniz şehitleri için Denize Çelenk bırakılması günün anlam ve önemini belirten konuşma, motor ve yüzme yarışları ve ödül töreni ile devam edecek


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI