İZMİR'DE ÇAY TARLASI...

Hannover Fairs Turkey ve İZFAŞ ortaklığıyla bu gün 7.kez kapılarını ziyaretçilerine açtı.

KÜLTÜR 6.12.2013 09:54:54 48 0
İZMİR



Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan 'Travel Turkey İzmir' Turizm Fuar ve Konferansı Türkiye Seyahat Acentaları Birliği-TÜRSAB, Uluslararası fuar organizatörü Hannover Fairs Turkey ve İZFAŞ ortaklığıyla bu gün 7.kez kapılarını ziyaretçilerine açtı.

05-08 Aralık 2013 tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanında gerçekleşecek olan fuarda, Türkiye'nin ve değişik ülkelerle bölgelerin turizm zenginliklerini, farklı destinasyonlarını yerli ve yabancı turizm yatırımcılarına, acentalara, satın alıcılara ve tatil planı yapmakta olan son tüketicilere göstermeyi hedefleyen fuar, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da farklı destinasyonlardan çok sayıda katılımcıya ev sahipliği yapacak.

Ülkemiz turizm sektörünün en prestijli etkinliklerinden biri olan 'Travel Turkey İzmir' Turizm Fuar ve Konferansında; Rize Standını ziyarete gelenler doğal güzellikleri görmenin yanında çayı canlı olarak toplama imkanı buldu. Fuarda kemer köprüsüyle, yayla eviyle, altı ton suyun kullanıldığı şelalesi ile dikkat çekmeye devam ediyor.

Fuarda, Rize Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce açılan standı ziyaret edenler arasında Rize’de uzun yıllar Vali Yardımcılığı görevi yapan ve şu İzmir Valiliği görevini yürütmekte olan Mustafa Toprak’ta vardı. Vali Toprak’a Rize standını ziyareti esnasında Rize Çayı ve Rize Simidi ikram edildi.


 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI