İstanbul'dan geldiler.Yaylaya hayran kaldılar

İstanbul Pazarlılar derneği başkanı Mustafa Adem Atar ve işadamı Arkadaşları,yöreye hayran kaldılar.

18.06.2024 18:58:00 576 0
İstanbul

İstanbul Pazarlılar derneği Başkanı Mustafa Adem Atar ve misafirleri İşadam Akan Surkit ve ailesi, ilk kez kale köyü varoşa konaklamalı tur yaptılar.

 
İlk kez varoşa geldiğini söyleyen başkan Mustafa Adem Atar ve misafirleri,kale köyü varoş,kale-i Bala ve şehitliği ziyaret ettiler.


Yörenin güzelliğinine,tarihsel dokusuna, yaşamsal hikâyelerine hayran kaldılar. 
Turizmci gazeteci yazar Ali Akyıldız eşliğinde bölgeyi gezen ve tarihi,doğal,kültürel varlıklar hakkında Ali Akyıldız'dan detaylı bilgiler alan Dernek başkanı Atar ve beraberindekiler, yaptıkları açıklamalarda yörenin tarihi doğal kültürel varlıkları ile yaşanmış hikâyelerine hayran kaldılar. 

Atar,Şehitliği ziyareti esnasında geziyle ilgili şunları söyledi."Öncelikle şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bu güzel vatanı bize bağışladılar.Çok güzel bir cografyadayız.Çok güzel bir yer,buranın değerini bilmek gerekiyor.Bende ilk kez geldim herkes gelsin buraya."

İşinsanı Akan Surkit,İstanbul'dan geldim.Rize'nin mükemmel bir doğası var.İnsanlar bu coğrafyayı en azından bir kez gelsin ve görsünler.İnanılmaz bir cografya Rize ve yaylaları.Bizim buraya gelmemizi sebep olan başkanımıza ve size teşekkür ediyoruz."dedi


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI