İLÇE VE BELEDİYE BAŞKANI ASLAN'I ZİYARET ETTİ

Pazar’da yeniden AK Parti Belediye Başkan adayı gösterilen Belediye Başkanı Ahmet Basa, Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğünü, Garnizon Komutanlığını ve Pazar Adliyesi’ni ziyaret etti.

SİYASET 31.01.2014 14:54:54 191 0
İLÇE VE BELEDİYE BAŞKANI ASLAN

Naci GÜVEN(Haber ve fotoğraflar)
Basa, beraberinde AK Parti Pazar İlçe Başkanı Sabri Aydoğdu ve yönetim kurulu üyeleri Kadın kolları ve gençlik kolları ile ilk olarak Kaymakam Selçuk Aslan’ı makamında ziyaret etti.

Basa’yı tebrik eden ve başarı dileyen Kaymakam Aslan, huzur ve güven içerisinde bir seçim geçirme temennisinde bulunarak, 'Siyasi partiler demokrasimizin vazgeçilmezi. Tüm adaylara başarılar diliyoruz' dedi.

30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti'den tekrar Belediye Başkanlığı için aday gösterildiğini hatırlatan Basa, “Seçilmem halinde çıtayı daha yükseklere çıkartmak için daha çok çaba harcayacağım. Yanlış yapılanmaya ve kentsel dönüşüme önem vereceğim. İnşallah, hemşerilerimiz bize görevi yeniden tevdi ettiğinde şimdi olduğu gibi kamu kurum ve kuruluşları ile uyum içinde çalışacağım” diye konuştu.

İlçe Başkanı Aydoğdu ise ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, iktidar partisinin ilçe başkanı olarak ilçeleri için her türlü işbirliği içinde çalışmaya, ilçenin kalkınmasına katkı sağlamaya devam edeceklerini ifade ederek, partisinin tekrar seçimi alacağını savundu.

Basa ve beraberindeki heyet daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğünü, Garnizon Komutanlığını ve Pazar Adliyesi’ne ziyarette bulundu.

Basa, Ziyaretlerini Sivil Toplum Kuruluşları ve esnaf ziyaretleriyle sürdüreceklerini belirtti.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI