İLÇE BAŞKANI TANER KARA GÜVEN TAZELEDİ

Şavşat İYİ Parti İlçe Kongresinde Taner Kara yeniden seçildi.

SİYASET 29.02.2020 16:35:26 137 0
İLÇE BAŞKANI TANER KARA GÜVEN TAZELEDİ

Hayati Akbaş

ŞAVŞAT-İYİ Parti Şavşat İlçe kongresinde Başkan Taner Kara güven tazeleyerek yeniden başkanı seçildi.

Şavşat Belediye Düğün Salonunda yapılan İYİ Parti 2. Olağan Kongresine Şavşat Belediye Başkan Yardımcısı Taner Temiz, İYİ Parti İl Başkanı Necati Kaşıkçı, CHP Şavşat İlçe Başkanı İmran Kayaoğlu, İYİ Parti Şavşat İlçe Başkanı Taner Kara, Demokrat Parti Şavşat İlçe Başkanı Hülya Usta, İl Genel Meclisi Üyesi İrfan Avcı, Şavşat Esnaf Odası Başkanı Ercüment Köksoy, Belediye Meclis Üyesi Ömer Ural, İYİ Partili delege ve üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Kongrede verilen önerge ile Kongre divan başkanlığına Öner Özcan getirildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan kongrede yönetim kurulu faaliyet raporu ve gelir gider hesapları okunarak oy birliği ile ibra edildi.

Kongrede İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kongreye gönderdiği mesaj okundu.

Kongrede İyi Parti İl Başkanı Necati Kaşıkçı yapmış olduğu konuşmada İYİ Partinin misyonu ve çizgisi ile ilgili konuşmalar yaparak şu anki AK Parti Hükümetini ve icraatlarını eleştirerek kayırmacılık ve ayrımcılıkla ilgili konulara vurgu yaptı.

Kaşıkçı Artvin’de parti çalışmalarına değinerek tüm İlçelerde örgütlenme çalışmalarını tamamladıklarını ifade ederek, İl kongresine hazırlandıklarını ifade etti.

Daha sonra İlçe Başkanı Taner Kara bir konuşma yaparak Şavşat ’da ki parti çalışmaları hakkında kongreye bilgi vererek, yapacak işlerine devam etmek için yeniden aday olduğunu sözlerine ekledi.

Taner Kara AK parti iktidarını da eleştirerek İYİ Parti olarak bu olumsuzlukların karşısında duracaklarını ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından gündem gereği seçimlere geçildi. Divana Blok liste sunulması ardından seçimlere geçildi. Seçimlere tek aday olarak giren Taner Kara oyların tamamını alarak yeniden güven tazeleyerek İYİ Parti Şavşat ilçe başkanlığına tekrar getirildi.

Kongrede partililerin desteğini alarak yeniden seçilen Taner Kara bir teşekkür konuşması yaptı. Kara, “İYİ Parti milletimize kavga yerine huzur ve güvenlik verecektir. Türkiye iyi olacaktır. Kongremize katılan ve bizleri onurlandıran ve ekibime yeniden bu görevi layık gören tüm partililerime candan teşekkür ediyorum” dedi.

Yapıla Seçim sonunda yönetim Kurulu üyeliklerine; Erdal Çavuşoğlu, Naci Balcı, Ersural Dursun, Erdal Durmuş, Ercan Durmuş, Ayhan Ekinci, İsrafil Gündüz, Hüseyin Baba, Serap Temur, Fatma Köse, Ramazan Eker, Duygu Köse, Şentürk Tekin, Alimerdan Aydın, Fahrettin Kızılaltun, Nazır Ocak, Elfaz Doğan, Fatma Ekinci, Yeternaz Ocak, Zeki Pöhrenkçi, Şahsettin Durmuş, Muhsin Demir, Tercan Gökçe getirildiler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI