İl Başkanı Katmer net konuştu

AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer: "Halk Ne Diyorsa O Olacak"

SİYASET 7.09.2024 21:08:00 442 0
İl Başkanı Katmer net konuştu

 

AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, İyidere İlçesi’nde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde kongre süreci hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

 Katmer, halkın isteklerine öncelik vereceklerini belirterek, "Tek kıstas var. Halkın sevmediği kimse göreve gelmeyecek. Halk ne diyorsa o olacak." dedi. Ziyaretlerinde Katmer'e AK Parti Rize İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti İyidere İlçe Başkanı Nuraydın Aynacı, İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete ve teşkilat mensupları eşlik etti.

“Milletimizle Yan Yana, Cana Cana Yürüyüşümüzü Sürdüreceğiz”

Yılmaz Katmer, yaptığı açıklamada, göreve başladığı tarihten itibaren yoğun bir çalışma temposu içerisinde olduğunu ifade etti. 7 Ağustos itibariyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle göreve başladığını belirten Katmer, "Bir aylık süre içerisinde 45 kişilik yönetim kadromuzu toplumun tüm kesimlerinin mutabakatıyla oluşturduk. Kuruluş dönemimizde birlikte çalıştığımız ekipten Yüksek İstişare Kurulu oluşturduk. Bu ekipten faydalanarak, tam anlamıyla bir akil insan grubu oluşturduk. Tüm ilçelerimizden temsilciler ekibimizde yer alıyor. İkizdere’den Fındıklı’ya herkes bize ulaşabilsin diye bir WhatsApp hattı oluşturduk. Şu ana kadar 7500 mesaj aldık," dedi.

Katmer, halk ile daha yakın temas kurmak için her Perşembe günü parti binasında “halk günü” düzenlediklerini de vurguladı. "Bu uygulamayı ilçelerimize de yayacağız. Halkımızın taleplerine anında cevap vereceğiz. Artık ‘Başkana ulaşamadık’ denmeyecek. Partimiz, halkın taleplerine kulak veren bir yapıya sahiptir. Biz millete rağmen değil, milletle beraber yürüyeceğiz," diye konuştu.

“2001 Ruhunu Yeniden Canlandıracağız”

İl Başkanı Yılmaz Katmer, kongre süreci hakkında da bilgi vererek, "Kongre takvimimizi yakında kamuoyuyla paylaşacağız. Cumhurbaşkanımız geçtiğimiz günlerde kongre kararını MKYK’da imzaladı. Kongreler, AK Parti için bir değişim ve yenilenme sürecidir. AK Parti’de görev istenmez, görev verilir. Görevini tamamlayan, bayrağı devralanla birlikte bu dava için çalışmaya devam eder. Biz 15 yıl sonra tekrar göreve geldik. Üzerimizdeki sorumluluğun farkındayız ve çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. AK Parti Rize teşkilatları, 2001 ruhunu yeniden canlandıracak," ifadelerini kullandı.

Yılmaz Katmer, partinin geleceğine yönelik umutlu mesajlar vererek, görevdeki ekip ile birlikte aynı aşk ve şevkle çalışmaya devam edeceklerini belirtti.


Anahtar Kelimeler: Başkanı Katmer konuştu
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI