İl Özel İdaresi görevini aksatmadan çalışmalara devam etti

İl Özel İdaresi görevini aksatmadan çalışmalara devam etti

YÖREDEN HABER 24.06.2023 13:01:33 228 0
İl Özel İdaresi görevini aksatmadan çalışmalara devam etti

Yaklaşık 4 gün yer yer şiddetli yağışların etkili olduğu Rize ilinde İl Özel İdaresi Merkez ve ilçelerde yoğun çalışmalar yaparak vatandaşların yardımını koştu.

Konu ile ilgili İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada, Rize ilinde 21-23 Haziran tarihlerinde etkisini gösteren yağışlarda meydana gelen olumsuzluklarla ilgili yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

TÜM İL GENELİNDEN HER YERE ULAŞIM SAĞLAMAYA ÇALIŞTIK.

İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi.

21-23 Haziran tarihlerinde ilimiz genelinde etkisini gösteren yağışlar nedeniyle ilçelerimizde ufak çaplı olumsuzlar meydana gelmiştir.

Meydana gelen olumsuzluklar sonrasında;

Merkez ilçemize bağlı Karasu, Akpınar, Sütlüce ve Yeşildere köylerinde heyelan temizleme ve menfez açma çalışmaları yapılmıştır.

Ardeşen ilçemize bağlı Ortaalan, Bayırcık, Doğanay, Armağan, Seslikaya, Yavuz, Duygulu ve Pınarlı köylerinde heyelan temizleme ve menfez açma çalışmaları yapılmıştır.

Çamlıhemşin ilçemize bağlı Çayırdüzü köyü, Çat grup yolu ve Palovit şelalesi güzergahlarında heyelan temizleme çalışmaları yapılmıştır.

Çayeli ilçemize bağlı Karaağaç köyünde heyelan temizleme çalışması yapılmıştır.

Derepazarı ilçemize bağlı Maltepe köyünde heyelan temizleme çalışması yapılmıştır.

Fındıklı ilçemize bağlı Gürsu, Sulak, Arılı, Düzköy ve Yeniköy köylerinde heyelan temizleme ve menfez açma çalışmaları yapılmıştır.

Güneysu ilçemize bağlı Başköy, Selamet, Kıbledağı, Kiremit ve Gürgen köylerinde heyelan temizleme ve menfez açma çalışmaları yapılmıştır.

Hemşin ilçemize bağlı Nurluca, Yaltkaya, Akyamaç ve Kantarlı köylerinde heyelan temizleme çalışmaları yapılmıştır.

İkizdere ilçemize bağlı Ayvalık, Ilıca, Gürdere ve Diktaş köylerinde heyelan temizleme ve menfez açma çalışmaları yapılmıştır.

İyidere ilçemize bağlı Kalecik köyünde heyelan temizleme çalışması yapılmıştır.

Kalkandere ilçemize bağlı Soğuksu, Fındıklı ve Esendere köylerinde heyelan temizleme çalışmaları yapılmıştır.

Pazar ilçemize bağlı Suçatı, Kayahantaş, Irmak, Ortayol, Başköy, Uğrak ve Derinsu köylerinde heyelan temizleme ve menfez açma çalışmaları yapılmıştır.”

Açıklamada ayrıca “Sorumluluk alanımızdaki tüm köy ana yolları ulaşıma açıktır. Bölgemizde etkisini sürdüren yağışlar takip edilmekte olup, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı ekiplerimiz hazır bekletilmektedir.” denildi


Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor