İHALE İLE RAMAZAN YARDIMI ALINDI

TOPLAM 35 BİN TL TUTARINDA YARDIM DAĞITILACAK

YÖREDEN HABER 13.07.2013 14:14:14 28 0
İHALE İLE RAMAZAN YARDIMI ALINDI



Pazar Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 35 bin TL tutarındaki gıda yardım bedeli için ilçedeki tüccarlara verilen teklifin ihalesi basın huzurunda gerçekleştirildi.

Ramazan’da ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılacak gıda paketleriyle ilgili, Pazar Ticaret ve Sanayi Odası’nın, 35 bin TL olarak belirlenen gıda yardımının ihalesi yapıldı.

İhale, Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda Başkan Mustafa Memoğlu, Meclis Başkanı Recep Çatan, yönetim kurulu üyeleri Nurettin Altaylar ve Ayhan Sarıbaş ile teklif sunulan 13 tüccardan, ihaleye katılan 5 esnafın katılımıyla basın huzurunda gerçekleştirildi. 

Kapalı zarf usulüyle gerçekleştirilen ihalede en uygun teklifi veren Karabak Ticaret, 625 adet gıda paketi hazırlayarak Ramazan ayı boyunca oda tarafından belirlenecek ihtiyaç sahiplerine dağıtacak. 

Pazar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Memoğlu, ilçedeki 13 esnafa ihale için teklif ulaştırdıklarını ve ihaleye ise 5 firmanın katıldığını ifade ederek, “Şeffaf bir katılımla ihalemizi gerçekleştirdik. 13 firmaya ihale teklif mektubunu ulaştırdık. Bunlardan 5 tanesi ihaleye katıldı. Şeffaf bir vaziyette, herkesi gözü önünde, basınımızın da önünde zarfları açtık. Herkese hayırlı olsun” dedi.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI