HÜZÜNLÜ VEDA YEMEĞİ

4 YIL HEMŞİN'DE GÖREV YAPTILAR.HALKIN TAKDİRİNİ KAZANDILAR.

EĞİTİM 11.10.2013 10:42:42 56 2
HÜZÜNLÜ VEDA YEMEĞİ







Hemşin Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünde ayrılık hüznü yaşandı. Müdür Ömer KESKİN ile Müdür Yardımcısı
Ali KAMBUR’ UN ilçe dışına atanmaları nedeniyle verilen veda yemeğinde sevinç ve hüzün birbirine karıştı.

4 yıla yakın süredir Hemşin Halk Eğitim Merkezi’nde müdür olarak görev yapan  Ömer KESKİN,Pazar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’ne;  Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Ali KAMBUR ise Pazar Atatürk Anadolu Lisesi Müdürlüğü’ne atandı.
                    

Veda yemeğine İlçe Kaymakamı Sayın Hamza TÜRKMEN,Belediye Başkanı Halim Kazım BEKAR,Milli Eğitim Bakanlığı Baş Müfettişi Yüksel KARA,İlçe Milli Eğitim Müdürü Azim ÖNAL,Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK,Pazar Şube Müdürü Cengiz KARAHAN başta olmak üzere ,sivil toplum kuruluşlarının  ve  siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra  kamu çalışanları ile ilçe bürokrasisi ve  çok sayıda vatandaş katıldı.Yemekte konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü  Azim ÖNAL, ”arkadaşlarımızın ilçemizden ayrılmalarına üzülüyoruz.Kendileri ile çok sayıda başarılı çalışmaya imza attık.Ama istikballeri için daha büyük kurumlarda yeni başarılara koşmalarına ve elde etmiş olmaların da seviniyoruz.Kendilerine bundan sonraki yaşamlarında başarılar diliyorum.Sınava dayalı olarak elde edilen bu atama hakkını değerlendiren bu arkadaşlarımın  yeni görev yerlerinde başarılı olacaklarını ümit ediyorum,bundan şüphem yok. “ dedi.
                      

Daha sonra söz alan Halk eğitimi Merkezi Müdürü Ömer KESKİN; “görev yaptığım süre içerisinde ilçemizin eğitimine hep artı değer katmaya gayret ettik. Bazen mesai mefhumu gözetmeksizin görev tanımımızda olmayan işleri de büyük bir şevkle sosyal sorumluluğumuzun gereği olarak yerine getirdik.Bundan da çok memnun oldum.Bütün bu çalışmaları yaparken benim size hakkım oldu ise helal ediyorum,sizden de helal etmenizi talep ediyorum.Her zaman bizlerin yanında olan Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ederim.Bir amir olmaktan çok öteye bizlere rehberlik ettiler.Kendilerine de başarılar ,sağlık  ve huzur dolu nice seneler diliyorum “ dedi.
              

Pazar Atatürk Anadolu Lisesi’nin yeni Müdürü Ali KAMBUR’da “severek görev yaptığım bu ilçeden ve bu kurumdan kariyer yaparak ayrılıyor olmanın buruk sevincini yaşıyorum. Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Bu duygu yüklü ortamda sözü çok uzatmak istemiyorum. Hepimize hayırlı olsun.Hemşin’in bende hep bir yeri olacak.Hepiniz Allaha Emanet olunuz” .Bizlerin moral ve motivasyonunda hep artı değer olan sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüze çok şey borçluyuz.Bir öğretmen ciddiyeti ve bir baba şefkati ile bizleri yetiştirip adeta kariyerimiz için hazırladılar.Kedileri hayatımızda unutulmayacak ender insanlardan biridir. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum “ dedi.

Daha sonra yakın çalışma arkadaşları ve ilçe kaymakamlığı tarafından kendilerine çeşitli hediyeler takdim edildi.Halk eğitim çalışanları ve çok sayıda vatandaşın da katıldığı yemekte zaman zaman duygusal anlar da yaşandı.

  

Anahtar Kelimeler:
ömer keskin
11.10.2013 20:07:20
vefa örneği gösteren bu insanları teşekkür tamamına ederim.

Yusuf KAMBUR
11.10.2013 20:34:36
hemşin halk eğitimin iki güzide insanı başarılı hizmetlerini pazarda sürdürecekler. pazar halk eğitim müdürlüğüne atanan ömer beye başarılar diliyorum. atatürk anadolu lisesine müdür olarak atanan kardeşim sayın ali beye de muvaffakiyetler dileri. hayırlı olsun

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI