HUSER Yaylasında İftar

HUSER Yaylasında İftar

YAYLALARIMIZ 3.06.2019 09:37:53 82 0
HUSER Yaylasında İftar

PAZAR-Pazar Atina Dağcılık ve Doğa Sporları kulübü GELENEKSEL DAĞDA İFTAR Programını bu yılda gerçekleştirdi.

Çamlıhemşin İlçesine bağlı doğa güzelliği ile adeta ziyaretçilerini büyüleyen 2400 Rakımlı HUSER TEPE sinde yapılan İftar Programına 20 kişi katıldı.

Rize’nin Pazar İlçesinden Saat 15.00 de Huser Yaylasına hareket eden grup buraya vardığında çok güzel bir hava ile karşılaştılar. Huser Yaylasından Zirveye kadar yaklaşık 1,5 saat Yer yer karlara basarak yürüyüş yaptılar.Daha sonra salıncak sallanarak yorgunluk atan grup Zirvede hummalı bir çalışma ile İFTAR menüsü hazırlamaya başladılar. İftar Programını burada açan ekip ardından Çay ve Kahve içtikten sonra gün batımını seyrederek duymuşuz bir gün yaşadılar.

Ramazan’ın son Sahur Programının yapılacağı gün gerçekleştirilen İftar Programı için Atina Dağcılık Kulübü Başkanı Gökhan Telatar “ her yıl farklı bir Dağ gezisi programıyla Ramazan ayına mahsus düzenlemiş olduğumuz İftar programını bu yıl doğa harikası Huser yaylası tepesinde gerçekleştirdik. Çok güzel bir günde, güzel bir program oldu. Yeni gezilerde buluşmak üzere programa katılanlara teşekkür ederken, tüm doğaseverlerin Ramazan Bayramlarını kutluyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI