HOPAPORT İLE AÇÜ ARHAVİ MYO ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

AÇÜ, Arhavi Meslek Yüksekokulu ile Sarp Gümrük Müdürlüğü, Hopa Gümrük Müdürlüğü ve Park Denizcilik ve Hopa Liman İşletmeleri Arasında Sektör İşbirliği Protokolü İmzalandı

TRABZON-ARTVİN 15.05.2024 11:34:00 487 0
HOPAPORT İLE AÇÜ ARHAVİ MYO ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

Hayati Akbaş

HOPA-Arhavi Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ile Sarp Gümrük Müdürlüğü, Hopa Gümrük Müdürlüğü ve Park Denizcilik Hopa Liman İşletmeleri arasında Sektör İşbirliği Protokolü imzalandı.

Protokol kapsamında bu kurumlarda teknik ziyaretler gerçekleştirilebilecek ve aynı zamanda Sarp Gümrük Müdürlüğü, Hopa Gümrük Müdürlüğü ve Park Denizcilik Hopa Liman İşletmeleri tarafından yüksekokulunda seminerler düzenlenmesi planlandı.

Protokol kapsamında Dış Ticaret Programı öğrencileri mesleki bilgilerini pekiştirme ve sektördeki güncel gelişmeler hakkında bilgi edinme imkânına kavuşabilecekler.

Arhavi MYO Müdürü Prof. Dr. Hüseyin Peker, işbirliği yapmalarından dolayı Sarp Gümrük Müdürü Şenol Alkan’a, Hopa Gümrük Müdürü Mahmut Aras’a ve Park Denizcilik Hopa Liman İşletmeleri Genel Müdürü Meriç Burçin Özer’e duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.

HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer sektör işbirliğinden duydukları memnuniyeti ifade ederek tecrübe ve bilgi birikimlerini öğrenciler ile paylaşmaktan büyük memnuniyet duyacaklarını ifade ederek. “Sürece katkılarından dolayı Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Sayın Prof. Dr. Hüseyin Peker’e ve Dış Ticaret Programı öğretim üyelerine teşekkür ederiz. Öğrencilerimize hayırlı olsun” dedi..


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI