HOPA’DA AİLE HAFTASI COŞKUSU YAŞANDI

Aile Haftası kapsamında, Hopa Kaymakamlığı tarafından Aile Şenliği programı düzenlendi.

YAŞAM 19.05.2025 10:24:00 445 0
HOPA’DA AİLE HAFTASI COŞKUSU YAŞANDI

Hayati Akbaş

HOPA-Aile Haftası kapsamında, Hopa Kaymakamlığı tarafından Aile Şenliği programı düzenlendi. Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen etkinlik, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı, şiirler okundu, öğrenciler gösteriler sundu ve çeşitli yarışmalar düzenlendi. Yerel türkü dinletisi ve ödül töreniyle program sona erdi. Etkinlik alanında ayrıca Hüsnü Ciner İlköğretim Okulu, Aile Destek Merkezi ve Hopa Belediyesi kursiyerleri tarafından ürün tanıtımları yapıldı.

Programa; Kaymakam Abdullah Arslantürk, Hopa Cumhuriyet Başsavcısı Halis İpek, Artvin Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevim Öz, ilçe protokolü, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

Anahtar Kelimeler: HAFTASI COŞKUSU YAŞANDI

DÜNYA ARI GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

RİZE BELEDİYESİ EL SANATLARI SERGİSİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Kızılay’dan Madenli Belediyespor’a Ziyaret