Tarih: 25.10.2024 10:04

HOPA’DA 2’NCİ LOJİSTİK ÇALIŞTAYI DÜZENLENDİ

Facebook Twitter Linked-in

Hayati Akbaş

HOPA-Hopa Belediyesi, Hopa TSO ve AÇÜ Hopa İİBF paydaşlığında gerçekleştirilen Uluslararası Lojistik Kongresine ev sahipliği yaptı.

Çalıştay’a Hopa Kaymakamı Abdullah Arslantürk, CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Belediye Başkanı Utku Cihan, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, AÇÜ-Hopa İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ersoy, Hopa TSO Başkanı Osman Demircioğlu, Hizmet İhracatçıları Birliği Sektör Şube Müdürü Murat Taşkın, Uluslararası Nakliyeciler Derneği İcra Kurulu Başkanı Alper Özcel, Tolkun Logistics temsilcisi Martin Voetmann, HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer, HOPAPORT Lojistik Danışmanı Atilla Yıldıztekin, Hopa STÖ temsilcileri, nakliye sektörü ile ilgili firma sahipleri ve kalabalık bir izleyici topluluğu katıldı.

Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşu yapılması ve ardından İstiklal marşının okunması ile başlayan kongrenin açılış konuşmasını Hopa Kaymakamı Abdullah Arslantürk yaparak, kongrenin ülkemize ve Hopa’mıza ve sektöre hayırlı olmasını diledi.

Kongre düzenleyicileri olarak Belediye Başkanı Utku Cihan, Hopa İİBF Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ersoy, Hopa TSO Başkanı Osman Demircioğlu birer konuşma yaparak kongre sürecinin hazırlanması, kongre içeriği ve kongrenin amacı hakkında konuşmalar yaptılar.

Açılış konuşmaları ardından Belediye Başkanı Utku Cihan’ın moderatörlüğünde Hizmet İhracatçıları Birliği Sektör Şube Müdürü Murat Taşkın, Uluslararası Nakliyeciler Derneği İcra Kurulu Başkanı Alper Özcel ve Tolkun Logistics temsilcisi Martin Voetmann birer konuşma yaparak sektörel bilgilerini dinleyicilerle paylaştılar.

Çalıştayın ilk günü sabah 2’nci oturumunu Hopa TSO Başkanı Osman Akyürek yaptı. Oturumda Lojistik Uzmanı Atilla Yıldız tekin, HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer, Anıl Altunkaya ve Selçuk Balkaya sunumlarını gerçekleştirdiler.

2 gün süren kongrede sektör temsilcileri ve akademisyenler de sunumlarını gerçekleştirecekler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —