HOPA TSO’YA ZİYARET

T.C ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANLIĞI’NDAN HOPA TSO’YA ZİYARET

TRABZON-ARTVİN 31.07.2024 09:59:00 339 0
HOPA TSO’YA ZİYARET

T.C Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Hasan Boz, Karayolu Taşımacılığı Daire Başkanı Kerim Cicioğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 11.Bölge Müdürü Avni Sağır ve Bakanlık Uzmanlarından oluşan heyet Hopa TSO’yu ziyaret etti.

Hayati Akbaş

HOPA-T.C Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Uluslararası İlişkiler Daire Başkanı Hasan Boz, Karayolu Taşımacılığı Daire Başkanı Kerim Cicioğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 11.Bölge Müdürü Avni Sağır ve Bakanlık Uzmanlarından oluşan heyet Hopa TSO’yu ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demircioğlu ve Oda Yöneticileri ile bir araya geldiler.

Lojistik sektörü ile ilgili Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarının da katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda başta geçiş belgeleri ve lojistik sektörünün genel sorunları ve çözüm önerileri hakkında istişare gerçekleştirildi.

Toplantıda Araç Muayene İstasyonu, Geçiş Belgesi İşlemlerinde Abonman Sistemi, Türkiye’den yük alıp Gürcistan’ı transit geçen araçlara 3. Ülke Dozvolası verilmemesi, Azerbaycan-Kazakistan Geçiş Belgeleri ve-ETDS Sistemine göre gerekli kontrol yapılması gibi konular ele alındı.


Anahtar Kelimeler: ZİYARET

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor