Tarih: 21.09.2024 10:17

HOPA HENTBOL İLE DE ADINI DUYURACAK

Facebook Twitter Linked-in

Levent Yazıcı

HOPA-Hopa Gençlik Spor Kulübü yeni adıyla Hopa Gençlik Merkezi Spor Kulübü altyapı çalışmalarına hızla başladı.

Geçen yıl Hentbolda Tüm rakiplerini yenerek 1. Lige çıkan Hopa GMSK bu yıl 1. Ligde mücadele edecek. Hopa’da yeni yeni başlayan Hentbol sporunu geliştirmek amaçlı Hopa da yaşayan çocukları ve gençleri spora yönlendirmek, Hentbol sporunu tanıtıp, sevdirmek ve ligde oynatmak için alt yapı çalışmalarına hız verildi.

Hopa Gençlik Merkezi Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Dede yaptığı açıklama da şunları söyledi. “Hopa da sporu geliştirmek ve hak ettiği yere çıkarmak için Futbol haricinde diğer branşlarda da gelişme sağlamak adına çıktığımız yolda ilk amacımıza ulaştık ve bir ilçe takımını 1. Lige çıkarttık. Bu başarı üç yıldır süren çalışmalarımızın bir sonucudur.

Biz Kulüp olarak, Geleneksel Türk Okçuluğu, Masatenisi ve Hentbol gibi spor dallarında yetenekli sporcularımızla ve bu dallardaki Antrenörlerimiz ile beraber yönetim olarak birçok başarıya imza attık. Hentbolda ki başarımızı da 1. Lige çıkarmakla bırakmadık. Bırakmayacağız da. Hentbol dalındaki yeteneklerimizi bulup, Ulusal Sporumuza kazandırmak için altyapı çalışmalarımız başlatıyoruz” dedi..

HENTBOL KURSLARIMIZI BAŞLATIYORUZ VE GENÇLERİMİZİ KURSLARIMIZA BEKLİYORUZ.

Hopa Gençlik Merkezi Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Dede açıklamalarına şöyle devam etti. Hopa da Hentbol Sporunu öğrenmek ve gelecekte bu sporla ilgili hayatını yönlendirecek her gencimizi, açtığımız Hentbol kurslarına bekliyoruz. Kayıt işlemi çok kolay. Resimde gördüğünüz kare kodu telefonunuza okutup kayıt yapmanız yetiyor. Ya da Kulübümüze bizzat başvurarak da çocuklarımızı ve gençlerimizi kaydettirebilirsiniz. Yetenekli çocuklarımızı da kendi kulübümüzde oynatmak, amaçlarımızın başında gelmektedir. Her branşımız da Kendi çocuklarımızla yükselmek, onlarla beraber başarılara imza atmak bizi de gururlandırmaktadır. Bu amaç doğrultusunda desteklerinizi bekliyoruz.

Hopa Gençlik Merkezi Spor Kulübünün açmış olduğu Hentbol kursuna katılmak isteyen gençlere şimdiden başarılar diler, Hopa Genlik Merkezi Spor Kulübüne de 1. Hentbol liginde başarılar dileriz

Bu arada Hopa’da bizlere her zaman desteklerini veren Kaymakamımız Sayın Abdullah Arslantürk’e ve diğer kurum ve kuruluşlarımıza da teşekkür ediyoruz”.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —