Tarih: 03.10.2013 18:30

Hiçbir Zaman makam peşinde koşmadık.

Facebook Twitter Linked-in



Ak Parti Çayeli İlçe Danışma Meclisi Ekim Ayı Toplantısı Kültür Merkezinde yapıldı. Toplantıya İl Başkan Vekili Harun Mertoğlu, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Çayeli İlçe, Madenli ve Büyükköy Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Başkanları katıldı.

İl Danışma toplantısında konuşma yapan Çayeli Belediye Başkanı önemli açıklamalarda bulundu.O açıklamalrdan önemli kısımları sizlerle paylaşıyoruz.


RIZA ÇAKIR: SAYGIDEĞER BAŞBAKANIMIZIN EMRİNDEYİZ

Konuşmasının son kısmında adaylık konusunda da açıklamalar da bulunan Başkan Rıza Çakır şunları söyledi; Hiçbir zaman makam peşine koşmadık. Hiçbir hırsımız olmadı. 2004 yılından önce Belediye Başkanı olmak gibi bir niyetimizde yoktu. Nasip oldu gelip buldu bizi. Bölgenin en sevilen siyasetçisi mesut Yılmaz’dı 2009 seçimlerinde geldi. Rize’de Çayeli’nde ve Ardeşen’de aday çıkardı. Bütün partileri bir araya getirdi. Ardeşen’de 140 veya 170 oy ile kazandık. Rize merkezde %2 ile kazandık. Çayeli gibi bir yerde bütün önemli aileler mesut beyin yayında idi. Seçim çalışması süresince İlk defa Çayeli’nde 10 gün kaldı. Bütün esnafı gezdi. Bayanlarla sohbet etti. Ama Allah yardım etti. Vatandaş teveccüh gösterdi. Yüzde 10 gibi 1500 farkla Çayeli’nde seçimi kazandık.

Değerli arkadaşlar vatandaş her şeyi çok iyi biliyor. Başbakanımız söylediklerini sadece %50 sini yapabilsek. Bizim için kâfidir. Bizim makam hırsı mevki hırsı her hangi bir şeyimiz yoktur. Biz saygıdeğer başbakanımızın emrindeyiz. Siyasi büyüklerimi bizimle ilgili neyi uygun görüyorlarsa onu yapmaya hazırız. Ne emrederlerse onu yapacağız.

HARUN MERTOĞLU: ADAY OLMAK İSTEYENLERE KAPILARIMIZ SONUNA KADAR AÇIK

Toplantıda son konuşmayı yapan İl Başkan Vekili Harun Mertoğlu teşkilat mensuplarından Belediye Meclisi, İl Genel Meclis ve Belediye Başkanlığı aday olmak isteyenlere Ak Partinin kapılarının sonuna kadar açık olduğunu teşkilatta emeği geçenlerin ön plana çıkmaları arzu ettiklerini söyledi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Çayeli ziyaretinde gösterilen ilgiye teşekkür etti.

Toplantının son kısmında Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, Büyükköy Belediye Başkanı Mustafa Okur, Madenli Belediye Başkanı Mustafa Tüylüoğlu, İlçe Başkanı Ali Kar ve İl Genel Meclis Üyesi Şakir Okumuş İl Başkan Vekili Harun Mertoğlu’nun isteği üzerine sahneye davet edildiler katılımcıların sorularına cevap verdiler. 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —