HERKES İÇİN FUTBOL ŞENLİĞİNDE SEZONUN SON ETKİNLİĞİ TAMAMLANDI

12. Arhavi Grassroots Herkes İçin Futbol Şenliği’nin 9. etabı Arhavi Şehir Stadı’nda gerçekleştirildi.

SPOR 29.06.2024 14:05:00 207 0
HERKES İÇİN FUTBOL ŞENLİĞİNDE SEZONUN SON ETKİNLİĞİ TAMAMLANDI

Necmettin Numanoğlu

ARHAVİ-Arhavi İlçe Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile birlikte organize edilen ve Arhavi Belediyesi’nin sponsorluğunu yaptığı 12. Arhavi Grassroots Herkes İçin Futbol Şenliği’nin 9. etabı Arhavi Şehir Stadı’nda gerçekleştirildi.

12. Arhavi Grassroots Herkes İçin Futbol Şenliği’nin 9. Etabı, 2017-2018 doğumlu anasınıfı kız erkek karma öğrencilere yönelik yapılırken, etkinliğe İlçe Kaymakamı Burak Çimşir, Belediye Başkanı Turgay Ataselim, Artvin Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Demirkıran ve protokol üyelerinin yanı sıra Gedik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turgay Biçer, Spor yazarı Bülent Tuncay, spor spikeri Melih Gümüşbıçak ile kamu görevlileri, öğrenci ve öğrenci velilerinin katılımı oldu.

Fikret Kadıoğlu ve Sabri Jurnal’in koordinatörlüğünü yaptığı etkinlikte, organizasyona katılım saylayan öğrencilere katılım belgeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Başlama vuruşu ile birlikte çocuklar özgürce futbol oynamanın tadını çıkararak doyasıya eğlendiler.

Çocuklara spor yapma alışkanlığı kazandırmak amacıyla düzenlenen Herkes İçin Futbol Şenliği, hiçbir baskı altında kalmadan özgürce futbol oynamalarını sağlamak ve kendi yeteneklerini sergilemelerinde yardımcı olmayı amaçlamaktadır.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI