Her sofrada vaz geçilmez olan HAMSİ

Karadeniz mutfağının sembol yemeği olan ve her Karadenizlinin sevdiği ve tercih ettiği Hamsi tezgahtaki fiyatı ile halka sunumu arasında farklılık gösteriyor.

YÖREDEN HABER 25.11.2014 11:04:34 381 0
Her sofrada vaz geçilmez olan HAMSİ
Kaçkar53.com(özel)

 Ülkemizin 3 tarafı denizlerle çevrilemiş olmasına rağmen yeterince deniz ürünlerini tercih etmiyoruz.Bu, deniz ürünlerinin bazen pahalı oluşu,bazen de mevsimsel ve ulaşım aksaklıkları nedeniyle ortaya çıkmaktadır.

Bir Avrupalı yılda 30 kğ Balık tüketirken,ülkemizde ise 5 kğ tüketilmektedir.

Aslında Balığın en çok Karadenizde tüketildiği bilinse de söylense de, en çok İstanbul,Ankara ve İzmir'de  tüketilmektedir.

Sevindirici olan dünyanın birçok ülkesinden daha güzel balık restoranlarımız ve kaliteli hizmet sunumumuz var.

Fiyatlar'da yerlerine göre değişimektedir.

Tezgahtaki fiyatı ile halka sunumu arasında abartılı fiyat olmalaıdır.Tüketimi en çok etkileynlerden biri de budur.
Anahtar Kelimeler:

Valilik Makamında Yoğun Ziyaret Trafiği.Pazar Heyeti de iştirak etti.

Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır'dan Anlamlı Ziyaret

Rize’de Kırsal Kalkınmaya 53 Milyon TL’lik Dev Yatırım!

Kaçkar by UTMB Değerlendirme Toplantısı Ayder’de Gerçekleştirildi

Almanya Büyükelçisi Sorg’tan Vali Baydaş’a Ziyaret