HALK OYUNLARI EKİBİ'NDEN BÜYÜK BAŞARI

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Karadeniz Bölgesi Finalleri'nde Arhavi Belediyesi Halk Oyunları Ekipleri büyük bir başarıya imza attı.

İNSAN 3.07.2024 12:56:00 177 0
HALK OYUNLARI EKİBİ

Hayati Akbaş

TRABZON-Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen Karadeniz Bölgesi Finalleri'nde Arhavi Belediyesi Halk Oyunları Ekipleri büyük bir başarıya imza attı.

Trabzon Ortahisar Beşirli Çok Amaçlı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen Halk Oyunları Bölge Yarışması'na katılan Arhavi Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, üç farklı dalda sahne aldı. Minikler kategorisinde bölge ikincisi olan ekip, gençler ve büyükler kategorilerinde ise birinci olarak büyük bir başarı elde etti.

Arhavi Belediyesi Halk Oyunları Ekibi, bu derecelerle birlikte Türkiye Finalleri'ne katılmaya hak kazandı. Ekip, finalde de başarılı performans sergileyerek Arhavi'yi en iyi şekilde temsil etmeyi hedefliyor. Yarışmada gösterdikleri üstün performansla dikkat çeken ekip, izleyicilerden de büyük alkış aldı.

Belediye Başkanı Turgay Ataselim, halk oyunları ekibini tebrik ederek, "Bu başarı, kültürümüzün ve değerlerimizin gelecek nesillere aktarılması açısından büyük bir önem taşıyor. Ekiplerimizle gurur duyuyorum ve Türkiye Finalleri'nde de aynı başarıyı göstereceklerine inanıyorum." şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: OYUNLARI EKİBİ' BÜYÜK BAŞARI
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI