Tarih: 26.07.2013 17:19

Hafta Sonuna Dikkat

Facebook Twitter Linked-in



Rize Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Meteoroloji Genel Müdürlüğü 11. Bölge Müdürlüğünden yapılan değerlendirmede; Yurdun kuzey kesimlerinin Karadeniz üzerinden gelen serin ve yağışlı havanın etkisine gireceğinin tahmin edildiğini ve hafta sonu Rize'de hava sıcaklıklarının azalacağını, yağışların zaman zaman şiddetli ve gök gürültülü şeklinde olacağını bildirdi.
Rize Valiliği'nden yapılan o uyarı açıklamasında; Yarın (Cumartesi 27.07.2013) : Marmara’nın doğusu, Karadeniz ile İç ve Doğu Anadolu’nun kuzeyi sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların: Batı ve Orta Karadeniz kıyılarında (Samsun, Ordu, Sinop, Zonguldak, Bartın ile Kastamonu ‘nun kuzey ilçeleri) yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.
Pazar (28.07.2013) : Marmara’nın doğusu, Karadeniz, İç Anadolu ‘nun kuzeydoğusu ve Doğu Anadolu ‘nun kuzeyinde görülecek yağışların: Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında (Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Hopa) yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.
Mevsim normalleri civarında seyreden hava sıcaklıklarının yarın (Cumartesi 27.07.2013) kuzey ve iç kesimlerde, Pazar günü (28.07.2013) doğu kesimlerde 2 ila 5 derece azalacağı, hafta başından itibaren tekrar artacağı tahmin ediliyor.' denildi. 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —