HACI ŞÜKRÜ'DE YUVAYA DÖNDÜ

Pazarspor alt yapısından yetişerek Türkiye’de bir çok kulüpte futbolculuk kariyerine başarıyla devam eden Hacı Şükrü Çiçek ile iki yıllık anlaşma sağlandı.

PAZARSPOR-RİZESPOR 22.07.2023 10:21:46 221 0
HACI ŞÜKRÜ

PAZAR-TFF 3.Lig 2 grupta 2023-24 sezonun mücadele edecek olan Pazarspor  tekrar 2.lige çıkmak için yoğun çalışmalara başladı.

Onursal başkan Hüseyin Yangın’ın yeniden başkan olmasıyla birlikte takımda transfer çalışmalarına hız verildi.

İlk olarak hoca sorununu Kadir Kar ile çözen mavi beyazlı ekip, ardından transfer komitesi kurarak iç ve dışta transferlere hız verdi.

iki gün üst ütse takıma genç yetenekleri kazandırmak için seçmeler yapan Pazarspor, diğer yandan da transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Pazarspor alt yapısından yetişerek Türkiye’de bir kulüpte futbolculuk kariyerine devam eden Hacı Şükrü Çiçek ile anlaşma sağlandı.

Kulüp binasında 2 yıllık sözleşme imzalandığının ifade edildiği açıklamada; “Takımımızın Alt yapısından yetişip uzun yıllar hizmet veren ve şampiyonluklar gören Hacı Şükrü Çiçek’te yuvasına geri döndü. Pazarspor’dan ayrıldıktan sonra Tuzla Darıca, Bayburt, 1461 Trabzon, Yomra, Fatsa, Bursa Yıldırım ve Gölcük takımlarında forma giyen Çicek, bugün iki yıllık sözleşme imzaladı. Şükrü 3. ligde 151 maç 29 gol, 2. ligde 62 maç 3 gol istatistikleri ile mücadele verdi.” denildi


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI