Bugün Rize'de temaslarda bulunan ve geceyi Rize'de geçirecek olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Yarın Artvin'e geçerken Pazar'da çiçeklerle karşılanacak
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün Artvin güzergâhına geçişinde Pazar Lise Kavşağı’nda ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının organizesiyle, bir karşılama töreni yapılacağı öğrenildi.
Bugünü Rize’de geçirecek olan Gül’ün Perşembe sabahı, erken saatlerde Artvin’e hareket edeceği öğrenilirken, Saat 09.00-09-30 arası Pazar’dan geçeceği ve Lise Kavşağı’nda bir karşılama düzenleneceği belirtildi.
İlçedeki STK’lar tarafından düzenlenecek karşılama töreninde, çiçek verilecek olan Cumhurbaşkanı Gül’ün, oluşacak kalabalığa bir de selamlama konuşması yapması bekleniyor.
haber: pazar53.com
Anahtar Kelimeler:
Rize-Artvin Havalimanı 11 Ayda 1 Milyon Barajını Aştı
Rize Köylerinde Kapsamlı Yol Bakım ve Onarım Çalışmaları Tamamlandı
Protokol İmzalandı
ÇAYKUR 'UN YENİ DESTEK HİZMETLERİ DAİRESİ BAŞKANI ALİ BAŞ OLDU
Rize Köy Muhtarları Çalıştayı'nın 3. Oturumu Yapıldı