Tarih: 27.01.2014 21:35

GİTTİ-GİDİYOR DEDİLER

Facebook Twitter Linked-in

İkinci devreye Gençlerbirliği yenilgisiyle başlayalan Çaykur Rizespor'da moraller bozuk.

Takımdaki kötü gidişi Ntv Spor Radyo'da değerlendiren teknik direktör Rıza Çalımbay, Gençlerbirliği mağlubiyetini telafi edeceklerini söyledi.

Takım içinde bazı sorunlar yaşadığıklarını kabul eden Çalımbay, kademe anlayışındaki sorunlar nedeniyle kolay gol yediklerini dile getirdi.

Maçta uzun süre mücadeleci bir oyun sergilediklerini belirten Çalımbay,

'60.dakikaya kadar iyi giden bir maçtı. Yenilen golden sonra düzenimiz bozuldu ve toparlayamadık. Beraberliği ararken sıkıntı yaşadık' dedi.

Takımdaki uyum sorununa dikkat çeken Rıza Çalımbay, 'Transferler takıma katkı versin diye yapılır. Ama en büyük risk bu transferlerin uyum sağlayamaması. İlk devrede de ikinci devrede de bu sorunu henüz çözemedik' ifadelerini kullandı.

Basında çıkan görevi bırakması yönündeki haberleri 'Türkiye şartlarında olması gereken hareketler' şeklinde değerlendiren Çaykur Rizespor teknik direktörü ' kulüple herhangi bir sorunumuz yok.

Göreve geldiğimiz günden itibaren elimizden geleni yapıyorum. Herkes bunun farkında. Bundan sonrada takımı üst sıralara taşımak için çalışacağız' diyerek sözlerini sonlandırdı.
 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —