GELENEK BOZULMADI. TOKİ YİNE ŞAMPİYON

Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen Bilgi ve Kültür Yarışması nefesleri kesti.

KÜLTÜR 3.05.2024 09:52:00 243 0
GELENEK BOZULMADI. TOKİ YİNE ŞAMPİYON

Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ortaokullar Arası Bilgi ve Kültür Yarışması'nda her yıl olduğu gibi bu yıl da heyecanlı dakikalar yaşandı. 

TOKİ Ortaokulu müdürlüğünden yapılan açıklamada özetle yarışmayla ilgili şu bilgilere yer verildi.

‘10 ORTAOKUL TER DÖKTÜ’

Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, İngilizce, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile Güncel olmak üzere 7 kategoriden toplam 20 sorunun sorulduğu yarışmada analitik düşünme beceri, bilgi ve hız yarıştı.  İlçemizdeki 10 ortaokulun ter döktüğü yarışmada gelenek bozulmadı ve TOKİ Ortaokulu geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yine birinci oldu. Dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK tarafından takdim edildi.

‘YARIŞMA BİRİNCİLİĞİNİ TOKİ KAZANDI’

TOKİ Ortaokulunu temsilen yarışmaya katılan Sevim Ecrin MARANGOZ, Ecrin BERAY AKTÜRK ve Burak AYDIN'ı bizlere yaşattıkları mutluluk ve onur için kutlar; başarılarının devamını dileriz. Başarının tesadüf olmadığını gözler önüne seren gurur verici tabloda sınıf rehber öğretmenleri başta olmak üzere bu başarıyı elde etmede katkısı olan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI