FIRINLAR DENETLENDİ

Pazar’da Zabıta ekipleri tarafından gerçekleştirildi

YÖREDEN HABER 12.07.2013 16:04:04 104 1
FIRINLAR DENETLENDİ


Cengiz YILDIRIM

Pazar’da Zabıta ekipleri tarafından fırın işletmelerine yönelik denetim gerçekleştirildi.
 
 
Denetime katılan, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Ergenç ile Belediye zabıta görevlileri ve Belediye sağlık işleri yetkilisi Nazmi Uçar’dan oluşan ekip, fırınlardaki ekmekleri kendilerinin getirdikleri terazide tartarak gramaj kontrolu yaptılar. Ayrıca hijyen ve sağlık koşullarını denetlediler.
 
Belediye Başkan Yardımcısı Enver Ergenç, yaptığı açıklamada, ilçede faaliyet gösteren tüm fırınları denetlediklerini belirterek,” Vatandaşlarımızın belediyemize yaptığı müracaatlar doğrultusunda rutin şekilde zaten yapmakta olduğumuz denetimi yaptık.

Fırınlarımızın hangi koşullarda ekmek üretimi yaptığını, ekmek gramajlarının kendilerine verilen şartlar dahilinde yapılıp yapılmadıklarını tespit ettik.

Fırınların imalathaneleri, personelin temizliği, ortamın sağlığa uygun olup olmadığını yerinde görerek denetledik. Şunu açıkça söyleyebilirim, üretim yerlerinde sağlığa uygunluktan yoksun alanlara rastlamadık.

Ben ve ekibimiz unlu mamul üretimi yapan iş yerlerimizi genelde temiz bulduk. Eksiklikleri tespit edip kendilerine söyledik. Denetimlerin bundan böyle sıkça yapılacağını, şu anki ortamlarının muhafaza edilmesi gerektiğini işletmecilere tebliğ ettik” diye konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
köylü vatandaş
12.07.2013 16:24:13
pazarda zabıta çalışmıyor ne iş yapar deniyor bakın beyler zabıta ramazanda halkın daha temiz gramajina uygun pıde yemesi için uğraşıyor.

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor