FESTİVALE HAZIRLANIYOR

Kafkasör Yaylamızda 200 yılı aşkın bir süredir devam eden geleneksel Boğa güreşlerinin yapıldığı Kafkasör Arena’da tribün genişletme ve hakem kulesini yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

TRABZON-ARTVİN 29.05.2024 11:02:00 400 0
FESTİVALE HAZIRLANIYOR

Hayati Akbaş

ARTVİN-Kafkasör Yaylamızda 200 yılı aşkın bir süredir devam eden geleneksel Boğa güreşlerinin yapıldığı Kafkasör Arena’da tribün genişletme ve hakem kulesini yenileme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Bilgehan Erdem, Kafkasör’ün sosyal yaşam alanı olacağını belirterek, bu yıl 3-4-5-6-7 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek Kafkasör Kültür Turizm ve Sanat Festivalinin gerçekleştirileceğini belirtti.

Başkan Erdem, “Festivalimiz ve Kafkasör yaylamız şehrimizin hem sosyal yaşam alanı hem de kültürümüzün önemli bir parçası. Bu alandaki çalışmalarımızla hem festivalimize ev sahipliği yapacak alanın kapasitesini artırıyoruz hem de katılımcılarımızın konforunu sağlıyoruz. Kafkasör’ü daha modern ve kullanışlı bir sosyal yaşam alanı haline getirerek, festivale katılan vatandaşlarımıza en iyi deneyimi sunmayı hedefliyoruz” dedi.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI