Eski Bakan Bozdağ, Rize’de

Eski Adalet Bakanı, Şanlıurfa Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Bekir Bozdağ, beraberinde Yargıtay Üyesi Kenan İpek, Rize'de

17.07.2024 16:27:00 322 0
Eski Bakan Bozdağ, Rize’de

Rize Belediyesi'nden yapılan açıklamada; “Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak için şehrimizde bulunan Eski Adalet Bakanı, Şanlıurfa Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Bekir Bozdağ, beraberinde Yargıtay Üyesi Kenan İpek, Rize Valisi İhsan Selim Baydaş, Adalet Bakanlığı Rize Personel Eğitim Merkezi Başkanı Necati Kurçenli ve AK Parti İl Başkan Vekili Yunus Coruh ile birlikte Belediye Başkanlığımıza ziyarette bulundu. Eski Bakanlar Bakan Bekir Bozdağ ve Kenan İpek, Belediye Başkanımız Rahmi Metin  tarafından karşılandı. ”ifadelerini yer verildi.

Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Bekir Bozdağ,  Belediye Şeref Defteri'ni imzaladıktan sonra Başkan Metin  ile makamında bir araya geldi.

Çayın başkenti Rize’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bozdağ ve beraberindekilerle bir süre sohbet eden Belediye Başkanı Rahmi Metin, ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Bozdağ’a teşekkür etti. 


Heyet, daha sonra AK PARTİ Rize İl Başkanlığı ve Çay çarşısını ziyaret etti.


Anahtar Kelimeler: Bakan Bozdağ
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI