Tarih: 17.01.2014 18:55

ENGELLİ YAKINLARI KAHVALTIDA BULUŞTU

Facebook Twitter Linked-in

Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin himayelerinde, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile 81 İl Valisinin eşleri tarafından yürütülen “Gönül Elçileri Projesi” kapsamında, Rize Valisi Nurullah ÇAKIR ‘ın Eşi Sayın Cemile ÇAKIR Hanımefendinin öncülüğünde engelli ailelerin yakınları vali konağında düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

          Kahvaltılı buluşmada yaptığı konuşmada engellilerimizin sorunu hepimizin ortak sorunudur açıklamasında bulunan Sayın Cemile ÇAKIR, bizler engelli dostu olarak sizlere daha güzel şartları oluşturmak için çalışıyoruz.

          Bugün dördüncüsünü düzenlediğimiz kahvaltıları yapmamızın sebebi, engelli insanlarımızın nerede yaşadıkları, ne tür engellerinin olduğunu bilmek ve onlara ilişkin yürütülecek olan çalışmalarda daha aktif olarak yer alabilmektir.

          Hepimiz birer engelli adayı olabiliriz. Kapımız gönlümüz her zaman sizlere açık, sizlerin sorunları bizim sorunumuz. İmkânlar ölçüsünde bunlara çözüm üretmek de bizim görevimizdir. Ailelerinizle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum dedi.

          Bayan ÇAKIR, engelli aileleri ile yakından ilgilenerek, sıkıntılarını dinledi ve çeşitli ikramlarda bulundu. Engelli yakınlarını konakta ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Sayın Cemile ÇAKIR, engellilerimizle birlikte olmaktan mutluyuz; onları huzurlu, mutlu görmek bizi de mutlu ediyor dedi.

          Engelli yakınları da kendilerine gösterilen ilgi ve sevgiden memnun kaldıklarını ifade ederek, devletin kendilerine çok iyi baktığını, ”Allah devlete ve millete zeval vermesin” dedi.

          Bayan ÇAKIR, Devletin sıcak elini her zaman yardıma ihtiyacı olan engellilerimize uzattıklarını belirterek, kahvaltıların devam edeceğini söyledi.

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —