DÜNYA ARI GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Artvin Çoruh Üniversitesi Arıcılık Uygulama ve Araştırma Merkezi (ARTAMER) tarafından 20 Mayıs Dünya Arı Günü etkinliği düzenlendi.

YAŞAM 24.05.2025 11:26:00 856 0
DÜNYA ARI GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Çoruh Üniversitesi Arıcılık Uygulama ve Araştırma Merkezi (ARTAMER) tarafından 20 Mayıs Dünya Arı Günü etkinliği düzenlendi.

Artvin Çoruh Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Planetaryumunda düzenlenen ve Rektör Prof. Dr. İbrahim Aydın’ın da destek verdiği programda ARTAMER ekibi tarafından çocuklara ve öğrencilere yönelik ‘arı ve arı ürünleri’, bal üretim süreci’ ve 'arı davranışları' gibi çeşitli konularda bilgilendirmeler yapıldı.

Arı ve arı ürünlerini resmeden materyallerin sergilendiği ve çeşitli gösterimlerin yapıldığı programa Üniversite Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Kibar ve Prof. Dr. Sibel Açışlı Çelik ve Genel Sekreter Doç. Dr. Muhammed Ardıç ile öğrenciler, çocuklar ve aileler ilgi gösterdi.

Anahtar Kelimeler: DÜNYA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

SOKAK HAYVANLARI İÇİN ANLAMLI DESTEK

Pazar'da '2025 Aile Yılı' Kapsamında Şehit Aileleri ile Fidan Dikim Etkinliği

Kaldırılan Yapı Sayısı 100'e Ulaştı

Pazar Kaymakamlığı’ndan Huzurevi Ziyareti

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde 13. Geleneksel Hamsi Şenliği Coşkusu!

Rize'nin Tanıtımına Güç Katacak Transfer