Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği olağan encümen toplantısı yapıldı

Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği olağan encümen toplantısı Artvin’de yapıldı.

GÜNDEM 21.07.2023 13:20:08 89 0
Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği olağan encümen toplantısı yapıldı

Hayati Akbaş

ARTVİN-Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği toplantısı Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin ev sahipliğinde yapıldı.

ATATÜRK HEYKELİ ZİYARET

Gündem maddelerinin görüşülüp bir dizi kararların alındığı toplantı ardından Belediye Başkanları, Türkiye’nin en büyük Atatürk Heykelinin bulunduğu kentin en önemli turizm merkezlerinden olan Atatepe’yi ziyaret etti.

Başkanlar bura Atatürk heykeli hakkında Belediye Başkanı Demirhan Elçin’den bilgi alarak, Artvin’i izleme imkânı buldular.

HATİLA MİLLİ PARKI ZİYARET

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin’in ev sahipliğinde şehirde gerçekleşen, Doğu Karadeniz Belediyeler Birliği Encümen Toplantısının ardından Belediye Başkanları, Hatilla Vadisi Milli Parkında bulunan yerden 220 metre yüksekliğindeki Cam Terasını ziyaret etti.

VALİ YILMAZ DORUK’A ZİYARET

Başkanların ikinci ziyareti Artvin Valisi Yılmaz Doruk oldu. Vali Doruk tarafından sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Vali Doruk’a birlik ve çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Gezi ve ziyaret programına, D.K.B.B. Başkanı ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluğu, D.K.B.B. Genel Sekreteri Mehmet Şentürk, Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Giresun Belediye Başkan Aytekin Şenlikoğlu, Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, ve D.K.B.B. Mali Hizmetler Müdürü Yusuf Gedikli yer aldı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI