Devrim Kantoğlu Adaylığını açıkladı

Devrim Kantoğlu Adaylığını açıkladı

SİYASET 9.10.2019 16:41:12 508 0
Devrim Kantoğlu Adaylığını açıkladı

Ali Akyıldız

PAZAR-Pazar’da esnaflık yapan Devrim Kantoğlu önümüzdeki dönem yapılacak olan CHP Pazar İlçe Başkanlığına aday olduğu açıkladı.

Kantoğlu yaptığı açıklamada “ İlçemizde küçük esnaflıkla uğraşmaktayım. Aynı zamanda Çay üreticisiyim. Pazar Örnek köyündenim. Bu dönem kongrede Pazar CHP İlçe başkanlığına aday olacağım. Tüm CHP’lilere kendimi anlatmak için çıkmış olduğum bu yolda ilk çalışmamı gerçekleştiriyorum” dedi.

Biz siyasete kökten başlamış bir aileden gelmeyiz söyleyen Kantoğlu, “1970 doğumluyum. Pazar’da ben parti içindeki tüm seçim çalışmalarına katılırım. Ben orada şunu gördüm. Söylediğimiz doğruları halka anlatmakta zorluk çekiyoruz. Ya da halkla tam bütünleşemiyoruz izlenimi elde ettim. Bunu aşmak için, CHP yi büyütmek, tabana yaymak gerektiğini düşünüyorum. Erken açıklama yapmamın nedeni bütün üyelerimize ulaşmak, yeni üyeler kazandırmak ve partiyi hak ettiği konuma getirmek içindir” dedi.

Kantoğlu “Kadın ve Gençlik kollarımızı daha aktif hale getirmek, vatandaşlarla aramızda oluşan kopukluğu gidermek düşüncesindeyim. Ben hiçbir ön koşulla aday olmadım. Sadece Pazar İlçe Başkanı adayıyım. Belediye ve Milletvekili adaylarını tespit etmek üyelerimizin ortak kararı olacaktır” dedi.

AÇIKLAMANIN TAMAMI VİDEODA


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI