DEVLET HASTANESİNDE GEBE EĞİTİMİ BAŞLADI

Hopa Devlet Hastanesinde, Sağlıklı Anneler Sağlıklı Bebekler yetiştirmek için Gebe Okulunda eğitimler devam ediyor.

SAĞLIK 1.12.2022 14:03:20 812 0
DEVLET HASTANESİNDE GEBE EĞİTİMİ BAŞLADI

Hayati Akbaş

HOPA- Hopa Devlet Hastanesinde, Sağlıklı Anneler Sağlıklı Bebekler yetiştirmek için Gebe Okulunda eğitimler devam ediyor.

Tüm gebelerin doğum öncesi, doğum ve doğum sonrası dönemlerine ilişkin bilgi sahibi olmalarını ve bilinçli doğum yapmalarını sağlamak, annelere normal doğum eylemi, ağrı yönetimi ve yeni rollerini benimsemeleri konusunda bilgi ve beceri kazandırmak amacı ile hastanede gebe eğitimleri yeniden başladı.

Eğitimde, Bebek bakımından, Anne Sütüne, Gebelikte Yapılacak Egzersizlerden Beslenmeye, Annenin psikolojik durumundan, Doğum sonuna kadar gebelerin aklına takılan her soruya cevap verilmeye başlandı. Alanında uzman hekim ve sağlık çalışanlarının eğitimci olduğu okula tüm gebe adayları eğitimlerine katılmaya davet ettiler.

Anahtar Kelimeler:

Hastane Afet ve Acil Durum Planı (HAP) Uygulayıcı Eğitimi Başarıyla Tamamlandı

9 Şubat Dünya Sigara Bırakma Günü’nde Farkındalık Etkinlikleri Düzenlendi

“Şimdi Değilse Ne Zaman?”

Sağlık Bakanı Memişoğlu’ndan Dünya Kanser Günü mesajı

Rize’de “Sağlıklı Menopoz Okulu” eğitimi verildi

Ocak Ayı Serviks Kanseri Farkındalık Ayı Kapsamında Rize’de Bilgilendirme ve Tarama Çalışmaları