Cumhurbaşkanı Gül, Pazar ve Ardeşen’de coşkuyla karşılandı

Her iki ilçede de coşkuyla karşılandı.

YÖREDEN HABER 13.06.2013 13:12:12 199 0
Cumhurbaşkanı Gül, Pazar ve Ardeşen’de coşkuyla karşılandı


PAZAR KARŞILAMASI
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Rize temaslarını tamamlayarak bugün sabah saatlerinde karayolu ile Artvin'e geçerken Pazar’a da uğradı.
Rize’den Artvin'e doğru yola çıkan Gül’ü, Pazar’da Kaymakam Selçuk Aslan, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Ömer Kodoman ve Belediye Başkanı Ahmet Basa gül takdim ederek karşıladılar.

Gül, beraberinde Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile yol üzerinde kendisini bekleyen çok sayıda öğrenci ve vatandaşla tek tek tokalaştı. Gül, burada gördüğü sevgi ve ilgiden dolayı Pazar’dan memnun olarak ayrıldı.

Daha sonra makam aracına binerek Ardeşen'e hareket eden Gül'e, Rize Valisi Nurullah Çakır ve Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı eşlik etti.

Gül’ü Pazar’dan Kaymakam Aslan, Garnizon Komutanı Kodoman, Belediye Başkanı Basa, AK Parti İlçe Başkanı Adem Yıldız ve öteki ilgililer uğurladı.

GÜL’ÜN ARDEŞEN ZİYARETİ
Rize’deki Gezi ve İncelemelerini Tamamlayarak Artvin’e Hareket Eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Pazar’dan sonra Ardeşen’de de Halkıyla Buluşarak Selamlama Konuşması Gerçekleştirdi

Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Adem Ten, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Tunca Belediye Başkanı Ahmet Topal, İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Kutlu, Ardeşen Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yerebakan ve AK Parti Ardeşen İlçe Başkanı Avni Kahya’nın Karşıladığı Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Karşılama Töreninin Ardından Hükümet Meydanında Topanan Binlerce Ardeşen’liyi Selamladı.

Beraberinde Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu ile Birlikte Hükümet Konağı Önünde Halka Hitap Eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanı Olarak İlk Defa Ardeşen’e Geldiğini Belirtti.

Eski Siyasi Dönemlerinde Ardeşen’de Bir Çok Kez Ziyaret Gerçekleştirdiğini İfade Eden Gül, “Rize’deki gezi ve incelemelerimin ardından Artvin’e geçerken çok sevdiğim ve özlediğim Ardeşen’e uğramadan olmazdı. Halkımı böyle neşeli görmekten de çok mutlu oldum. Her ne kadar bu Karadeniz sahil yolu her ilçeyi kestirmeden illeri bağladıysa da gönülleri birbirinden koparamadı. Uzun bir aradan sonra sizlerle görüşmek, halini hatırınızı sormak, sizleri kucaklaşmak beni çok mutlu etti.” Dedi.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül konuşmasının ardından yeniden halkı selamlayarak Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile birlikte makam aracına geçti. Makam aracının kapısından bir süre halkı selamlayan Cumhurbaşkanı Gül, Rize Valisi Nurullah Çakır, AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan’la vedalaştıktan sonra Ardeşen’den ayrılararak Artvin’e hareket etti.
    haber güven-laz haber

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI