ÇORUH NERİNDE CAN PAZARI YAŞANDI

Artvin’de içinde 5 kişinin bulunduğu tekne alabora oldu. Olayda 4 kişi kurtarılırken 1 kişide hastanede hayatını kaybetti.

YAŞAM 6.06.2024 13:22:00 399 0
ÇORUH NERİNDE CAN PAZARI YAŞANDI

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin’de akşam saatlerinde kiraladıkları tekne ile Çoruh nehrinde gezintiye çıkan 5 kişinin bulunduğu tekne alabora olarak battı. Teknede bulunan 5 kişi çevrede bulunan vatandaşlar tarafından kurtarılarak Artvin Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kurtarılanlar arasında bulunan Mete Okumuş doktorların tüm uğraşları ile hayata döndürülmesine rağmen gece yarısı hayatını kaybetti.

Artvin’in sevilen gençlerinden olan Mete Okumuş ’un hayatını kaybetmesi İl’de büyük üzüntü yarattı. Kurtarılan 4 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.

Olayın duyulması ardından Vali Cengiz Ünsal’da yetkililerden bilgi aldı. Vali Ünsal akşam saatlerinde yaptığı açıklamada şunları söylemişti “Bugün Çoruh Nehri üzerinde Kaledibi mevkiinde saat 20.30 sıralarında Ümit Yerlikaya isimli bir vatandaşımıza ait teknede 5 vatandaşımız geziye çıkıyorlar. Yaralı vatandaşlarımızdan birini ifadesine göre, alabora olacaklarını anladıkları anda can yeleklerini giyiyorlar, dolayısıyla su üzerinde kalabiliyorlar. Sonrasında alabora olan tekne batıyor. Ekiplerimizin müdahalesiyle 5 vatandaşımız da kurtarıldı, hastaneye acilen sevk edildi. 4 vatandaşımızın sağlık durumu iyi olmakla birlikte ağır yaralı olan bir vatandaşımızın tedavisi ise devam etmektedir. Tüm vatandaşlarımıza çok büyük geçmiş olsun.”

Vali Ünsal’ın açıklaması ardından Mete Okumuş gece yarısı 02. 00 sıralarında hayatını kaybetti.


Anahtar Kelimeler: çoruh neri̇nde can pazari yaşandi
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI