Çocuklarımızın sağlık durumlarının iyi olması ise yüreğimize bir nebze olsun su serpti.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basın Bilgi Notu ....

YÖREDEN HABER 10.07.2024 11:56:00 488 0
Çocuklarımızın sağlık durumlarının iyi olması ise yüreğimize bir nebze olsun su serpti.

Rize Valiliği Basın Müdürlüğünden yapılan açıklamada; "3 Temmuz 2024 Çarşamba günü, müdürlüğümüze bağlı Olimpik Yüzme Havuzunda teknik bir sorun nedeniyle bir hadise cereyan ederek 3 çocuğumuz hastaneye kaldırılmış, İl Sağlık Müdürlüğümüzün gözetimi altında tedavi altına alınmıştı. 

Çok şükür 3 Çocuğumuzun da sağlık durumu gayet iyi ve hastanede ki tedavileri tamamlanarak taburcu edildiler. 

Çocuklarımızın sağlık durumlarının iyi olması ise yüreğimize bir nebze olsun su serpti. Havuzdaki aksaklık ise hızlı bir şekilde giderilerek o gün itibariyle yeniden hizmete sokuldu.  Sporcularımız ve velilerimiz yüreklerini ferah tutsunlar. Rize bir spor şehridir ve başarılı sporcular yetişmeye devam edecektir. 

Bu tip bir üzücü hadisenin yeniden yaşanmaması için gerekli olan bütün önlemler alınarak söz konusu aksaklık ve konuyla ilgili müdürlüğümüz tarafından geniş çapta bir çalışma başlatılmıştır. Ayrıca yine söz konusu olayla ilgili Rize Valiliğimiz ve Müdürlüğümüz tarafından soruşturma başlatılmıştır. Profesyonel eğitimcilerimiz ve eşsiz tesislerimiz ile sporun ve sporcunun dostu olan şehrimize yakışır hizmet vermeye devam edeceğiz." ifadelerine yer verildi


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI