Tarih: 22.11.2013 08:53

Çırakoğlu Ardeşenspor'u konuştu.

Facebook Twitter Linked-in



Ardeşenspor Kulüp Başkanı Mehmet Çırakoğlu 1967 yılında kurulan Ardeşenspor un 50 yılında hedeflerinin 3 lig olduğunu ve kalıcı olmak istediklerini söyleyerek” Lige iyi başladık, bunun devamını getirip bu sezon sonunda Bal liginde yer almak istiyoruz. Tüm yatırımlarımızı yaptık ve alt yapımızda 300 ün üzerinde sporcumuz var, Kulubümüze ait Otel ve spor tesisleri yaptık. Ardeşenspor mutlaka hedeflediği yere varacaktır” ded.

     SIRA BİZDE

-Ardeşenspor Kulüp Başkanı Mehmet Çırakoğlu Kalkandere ve Çayelispor un son 3 sezondur Bal liginde mücadele ettiğini söyleyerek” Bal ligi durulacak yer değil, Ya çıksınlar , ya insinler, Derenin ortasında beklenmez, her iki kulübümüz son 3 yılda en az 2 şer trilyon masraf etti. Artık önümüzü açsınlar. Artık biz geliyoruz. Sıra bizde ve Bal liginde kalıcı değil, ligi geçit olarak kullanmak istiyoruz” dedi.

        RİZE”NİN İHTİYACI VAR

-Rize de iki takımın profesyonel ligde olduğunu söyleyen Çırakoğlu “ Rizespor hepimizin ortak değeri, Ayrıca Pazarspor ikinci ligde ve Rize”nin 3 ligde takımlara ihtiyacı var. Ardeşenspor olarak biz buna hazırız. İyi bir ekibimiz var ve 5 hocamız ile birlikte çalışıyoruz. Taraftar desteğimiz oldukça iyi, lige iyi başladık ve bunun devamını getireceğiz., Artık Kalkandere ve Çayelispor yolumuzu açmalı, Ya çıksınlar ya insinler” dedi.

 


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —