CIHA KALESİ'NDE TARİHİ GÜN

Pazar'ın tarihi simgesi CIHA Kalesi'nde tarihi gün yaşandı . Şölene katılan İlçe Protokolu Hemsinli fenomen Emre Yazar eşliğinde horonla coştu.

YAŞAM 23.06.2024 19:21:00 885 0
CIHA KALESİ

ALİ AKYILDIZ 

Ciha kalesinde muhteşem açılış yapıldı.

Pazar Kaymakamı Mustafa Akın ‘ın yanısıra Pazar Belediye Başkanı Neşet Çakır,Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar,Pazar Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa ERBAŞ,Protokol üyeleri, İstanbul Pazarlılar Derneği Başkanı Mustafa Adem ATAR, STK başkanları,siyasi parti temsilcileri ile vatandaslarin katılım gösterdiği açılış şöleninde İlçe Kaymakamı Mustafa Akın, açıklamalarda bulundu.

Akın, “Ciha kalesi bölgemiz halkının bildiği,ancak vok fazla coğrafyada tanınan bir yer değildi.Yajkasik iki yıl öncesinden Kaymakamlık tarafından bir çevre düzenlenmesi yaptık.” dedi

Akın, Artık bölgemizden ve Türkiye’mizin her bölgesinden insanlarımız buraya gelerek bu güzel manzarayı görerek hayran kalıyorla. Bununla biraz da Karadeniz’in farklı bölgelerini keşfetme şansı buluyorlar. Buradan da Hemşin'e devam ediyorlar. İnşallah burası turizme hizmet eder. Herkesi buraya bekliyoruz.”diye konuştu.

Ardından yöresel horon oynanarak ikramlarda bulunuldu.

FOTOGRAFLAR VE VİDEOLAR EKLENECEK


Anahtar Kelimeler: KALESİ' TARİHİ
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI