ÇAYKURSPOR TUNCELİ’DE TÜRKİYE KULÜPLER KUPASI ŞAMPİYONU OLDU

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Kano Federasyonu Rafting Türkiye Kulüpler Kupası Yarışları 17-21 Temmuz 2024 tarihleri arasında Tunceli Munzur Çayı'nda gerçekleştirildi.

SPOR 23.07.2024 13:17:00 341 0
ÇAYKURSPOR TUNCELİ’DE TÜRKİYE KULÜPLER KUPASI ŞAMPİYONU OLDU

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Kano Federasyonu Rafting Türkiye Kulüpler Kupası Yarışları 17-21 Temmuz 2024 tarihleri arasında Tunceli Munzur Çayı'nda gerçekleştirildi. Türkiye Kulüpler Kupası yarışlarında, ÇAYKUR Spor Kulübü Rafting takımı U19 Erkeklerde birinci, Açık yaş erkeklerde ikincisi olmayı başardı. Sporcular Şampiyonluk kupasını, Tunceli’de bulunan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih KACIR’ın elinden aldılar.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI

Bu yarışmalarda, Türkiye’nin en eski ve en başarılı Rafting ve Kano Kulüplerinden olan ÇAYKUR Spor Kulübü U19 Erkekler yarışmalarında, Türkiye Kulüpler kupası birincisi, Tunceli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü takımı ikinci, Eses Spor Kulübü ise üçüncü olama başarısını elde ettiler.

ÇAYKUR Spor Rafting Takımı Açık Yaş Erkeklerde ise, Türkiye Kulüpler Kupası ikinciliği başarısı elde etti. Yarışmada Ardeşen Belediyespor Kulübü birinci oldu. Yarışmalarda U19 Şampiyonu ve Açık yaş erkeklerde yarışmanın ikinciliği kupalarını Rize’ye ve ÇAYKUR Spor Kulübüne kazandıran Çaykurspor Rafting takımının başarıları Rize’de sevinçle karşılandı. Çaykurspor Rafting ve Kano Antrenörü Rıza Avcı ve yarışmaya katılan sporcular, “İki önemli şampiyonlukla Rize’ye dönmenin sevincini yaşıyoruz. Bizlerle birebir ilgilenen Tunceli Valisi sn. Bülent Tekbıyıkoğlu’na, çalışmalarımızda her daim bizlere destekleriyle katkı sağlayan, ÇAYKUR Spor Kulübümüz Başkanı Sn. Yusuf Ziya ALİM’e çok teşekkür ediyoruz. Tunceli halkına güzel misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.” dediler.

Tunceli Munzur çayında 12 kulübün mücadele ettiği yarışlarda, kategorilerinde dereceye giren takımlara madalyaları, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Tunceli Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Ekinci, Kano Federasyonu Genel Koordinatörü Birol Çağlar, Rafting Genel Koordinatörü Gürkan Köse, Tunceli Gençlik ve Spor il Müdürlüğü Spor Hizmetleri Müdürü Murat Zincidi, Tunceli Gençlik ve Spor il Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Serkan Baysal ve Kano Federasyonu Rafting Teknik Kurulu Başkanı Hamza Dereci takdim ettiler.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI