Çaykur Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde...

Çaykur Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya ALİM, Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesinin 4 ilinde bir dizi çalışma ziyareti gerçekleştirdi.

YAŞAM 14.09.2024 09:49:00 206 0
Çaykur Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde...

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI 

Çay İşletmeleri Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Genel Müdür Yardımcısı Zeki Karaoğlu ve Pazarlama Dairesi Başkan V. Erdal Özbey'le çalışma programı kapsamında, Elazığ, Mersin Bölge Müdürlüğü, Diyarbakır Bölge Müdürlüğü ve Kayseri Bölge Pazarlama Müdürlüklerine bağlı il ve ilçelerin  hinterlandındaki tüm saha yöneticileri ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Elazığ Belediyesi Sosyal Tesislerinin ev sahipliği yaptığı toplantıda, kapsam dahilindeki saha çalışmaları detaylı şekilde ele alındı. Seyahat süresince ayrıca Elazığ, Tunceli ve Erzincan ili bayileri de ziyaret edilerek yerinde saha denetimleri yapıldı. Genel Müdürü ve YK Başkanı Yusuf Ziya Alim, çalışma programı sonunda yaptığı değerlendirmede bölge özelinde yerli çay tüketimi her geçen gün  giderek artmaktadır. Çaykur olarak bu ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade ederek; Bu konuda gelecek dönemde çok daha fazla çalışacaklarını dile getirdi. Genel Müdür ALİM; Ayrıca Anadolu'nun her noktasına, Türkiye'nin ve Anadolumuzun kendi çayını ulaştırıyor olmanın sevincini gittiğimiz her noktada görmek ve paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI