Çamlıhemşin Kaymakamlığı ve Belediyesi’nden örnek çalışma

Çamlıhemşin Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafında yaz ayının gelmesiyle bölgeye yoğun bir ziyaretçinin beklentisi göz önüne alınarak, “temiz çevre” sosyal sorumluluk projesi hayata geçiriliyor.

YAŞAM 18.06.2024 13:50:00 453 0
Çamlıhemşin Kaymakamlığı ve Belediyesi’nden örnek çalışma

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Altun, “dernek başkanlığı dönemimden bu yana aklımda bulunan bir projeyi yıllar sonra ilçe başkanı olarak hayata geçirmek beni son derece mutlu etti” dedi

Başkan Altun açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“İlçe Kaymakamımız, İlçe Jandarma Komutanımız, ilçe başkanımız ve il genel meclisi üyemizle birlikte etkinlik düzenledik. Ölmeden önce cenneti merak edenlerin yeri Çamlıhemşin de Kaymakamlığımız ile birlikte çöp torbası cebinde doğa dostun elinde mottolu yeni bir sosyal sorumluluk projesi uyguluyoruz. Dernek başkanlığım dönemimde aklımda olan bu projede gelen misafirlerimize zarf içinde çöp poşeti ve bilgi formu veriyoruz çöplerini getiren vatandaşlarımıza Ayder giriş kapısı ve Zil kale giriş kapısında çam sakızı çoban armağanı hediye ikramımız olacaktır. İnşallah el birliği ile cennet doğamızı tertemiz tutacağız”.


1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI