BURAK PAYLAŞILAMIYOR

MİLLİ SPORCUMUZ KARAR AŞAMASINDA

SPOR 12.07.2013 09:58:58 48 0
BURAK PAYLAŞILAMIYOR



Skysports’un haberinde Real Madrid, Chelsea ve Arsenal gibi Avrupa’nın önemli kulüplerinin transfer etmeyi planladığı Suarez’in ayrılığı halinde, ilk adresin Burak olacağı iddia edildi.Fanatik Gazetesinin haberine göre Burak’ın 27 yaşında olduğu ve geçen yıl forma giydiği 39 maçta 32 kez ağları sarstığı bilgisi de yer aldı.

Mourinho 'Burak' dedi
Şampiyonlar Ligi’nde geçen sezon Burak’ın Avrupa’nın en iyi golcülerinden biri olarak kabul edildiğini ifade eden Skysports, Ünal Aysal’ın “Burak ayrılmak isterse ve şartlar uygun olursa teklifi kabul edebiliriz” dediğini de hatırlattı. 
Chelsea’de ikinci kez işbaşı yapan Jose Mourinho, Cim Bom’un golcüsü Burak Yılmaz’la ilgili düşüncelerini artık saklamıyor. Hücum hattındaki ilk tercihi olan Uruguaylı Edinson Cavani’yi PSG’ye kaptıran Portekizli hoca, yeni bir liste yaptı. Burak’ı ilk sıraya yazan   Chelsea’nin teknik patronu, Galatasaray’ın golcüsünden övgüyle bahsetti. Mou, “Burak dünyada her takımda oynayabilir. O dünya  klasında bir oyuncu” diyerek, transfer için uygun bir zemin hazırlamayı da ihmal etmedi. Chelsea’nin olası teklifi, Ada basınında da  şimdiden yer buldu. Metro News Gazetesi, Maviler’in Galatasaray’a çok cazip bir öneri yapabileceğini ileri sürdü. Haberde, Cim  Bom’un patronu Ünal Aysal’ın, Burak Yılmaz için 20 milyon Sterlin’lik (Yaklaşık 60 milyon TL) bir bonservis bedeli belirlediği de yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI